Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeść nie będę co karmienie bo tyłek bym miała jak szafę z przybudówką i kompletem luster;-) ale wody sobie nie pożałujęTeż zauważyłam taką zależność i staram się jak najwięcej wypijać.
Poza tym nasz pediatra mi powiedział, żeby przed każdym karmieniem sie nasycić czyli coś zjeść ( nawet małą kanapkę) i wypić duuży kubek picia i wtedy mleko lepiej leci - sprawdziłam i tak jest rzeczywiście.
Mi położna kazała w staniku chodzić, bo ocieranie się o ubrania i kiwanie się piersi na wszystkie strony wzmaga laktację, oraz żeby piersi zachowały swój kształt. Ja śpię nawet w staniku, bo przy dłuższej przerwie przeciekam.Już dawno miałam się Was dziewczyny zapytac: staników jakich firm najchętniej używacie? I czy chodzicie bez? Położna środowiskowa która przyszła do mnie zaraz po urodzeniu Julki odradzała chodzenie bez stanika... A ja się tak zastanawiam - dlaczego?