Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Następnym razem spróbuj czosnku w granulkach jest trochę mniej zjadliwy tzn ostry:-):-),ja z grilla lubię chlebek z masełkiem(ja margaryną) i właśnie z czosnkiem...a ja najadłam się wczoraj tostów ze świeżym czosnkiem między innymi - jak ta głupia!!!!!no i dziś Julek popłakał - na szczęście krótko - drugi raz w jego żyiu jak płakał tak pełną piersią:-(
No to super! :-)Dziewczyny jaka jestem szczęśliwa! Jakis czas temu mialam niezly kryzys mleczny i balam się, że juz w 2 miesiacu koniec karmienia piersią. Walczyłam cały miesiąc o to by pokarmu bylo wiecej. Czasami piersi były twarde jak kamienie, ale jak przychodzilo do wieczornego karmienia to mleka brakowalo. Zmuszona byłam podawać sztuczne (starałam sie robic to jak naj mniej - zwykle jedna porcja przed snem. Na szczęście wszystko jakoś wróciło do normy - Kacper najada się z jednej piersi i jest zadowolony, a Bebiko schowane w szafce na "czarną godzinę"
Karmienie piersią nie dość, że najlepsze dla dziecka to i najwygodniejsze dla mamy.Moja Julcia nadal na piersi i doceniam to zwłaszcza podczas zakupowych wypadów![]()