reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

Ja używałam staników kilku firm, zazwyczaj z niższej półki cenowej. Ale strasznie zabudowane i średnio wygodne były.
Zaszalałam wiec z Medelą za ponad stówe - fakt - bardzo wygodny, ale szybko mi se zmechacił. Znó trzeba było na zakupy. Juz truchlałam ile kasy wydam, mierzyłam kilka rodzajów, trafiłam na super sklep i sper sprzedawczynie. A najbardziej wygodne okazały se polskie staniki aż za 15zeta :-D:szok: wiec zaszalałam i dwa kupiłam :-D:-D:-D Czekam jeszcze na dostawe czarnych, bo tamte oba białe są i są super!
Firma MITE a przynajmniej na metce tak pisze

Ostatnia edycja:
reklama
Adusia3- ponoc takie staniki szyte na miarę są najlepsze - bo idealnie dopasowane, no i przynajmniej masz dobry pretekst aby siebie rozpieszczać :-)
No niby wygodne ale mają jeden mały mankament... nie ma w nich deka elementów z gumy wszystko bawełna( bo taki materiał mnie nie gryzie ) nic ciągliwego i muszę się nieźle nagimnastykować żeby go założyć:szok::szok: a plusem ogromnym jest to że kosztuje tylko70 a szyty na miarę.

Tak na sucho? :rofl2: Wprawdzie jak bylam mala to słodkie kakao na sucho wcinałam ale ja dziecko glebokiego socjalizmu jestem - gdzie zero słodyczy było, a to kakao paczkowe z RFN-u :laugh2:
Kakao??? Ja wynalazków nie jadam za to moja Oliwia:szok::szok::szok: surowy makaron, surowe ziemniaki i kilogramy vegety oraz hit sezonu kosty rosołowe :baffled::eek::baffled::eek: Normalnie żarła jak cukierki!!!! Musiałam chować na szafki wiszące w kuchni...ale jak kiedyś zobaczyłam ją stojącą na kuchennym blacie:szok::szok::szok: na stołeczku bo tak z 6 lat miała i nie sięgała to zrezygnowałam z kupna kostek:tak::tak::tak:...podjadają też mleko w proszku(dobrze że mała je wstrętne bebiko pepti)

Ja jak byłam mała to brałam na talerzyk taki deserowy pół talerzyka mleka w proszku (granulowanego) i pół talerzyka kakao rozpuszczalnego i tak sobie jadłam oglądając Scooby Doo :-D oczywiście herbatka cytrynowa i brzoskwiniowa granulowana tez była na sucho lepsza... choć nie przebiła mleka i kakao.

tak to alles bianca mnie tez kosztował ok 60 zł super mieciutki fiszbiny nie uwieraja super podtrzymuje

mam bawełniane ale są do kitu - zbyt rozciagliwe

a z allesa kupie teraz biały też sliczne...i czuje sie w nich kobieco, bo mam jeden baweniany to jak babcina sie czuje ale kupiłam tani wiec jego zywot zaliczony ;-)

No niby wygodne ale mają jeden mały mankament... nie ma w nich deka elementów z gumy wszystko bawełna( bo taki materiał mnie nie gryzie ) nic ciągliwego i muszę się nieźle nagimnastykować żeby go założyć:szok::szok: a plusem ogromnym jest to że kosztuje tylko70 a szyty na miarę.
Gdzieś Ty taka tanią gorseciarkę znalazła???

Szczesliwa do tego wzoru alles bianca jest też śliczna bluzeczka z wbudowanym stanikiem, bajeczna, niestety nie zdążyłam kupić, bo w międzyczasie skończyłam karmić.

a widziałam ta koszulkę -bajka! i maja bradzo fajne piżamki do karmienia -znajoma ma -gatunkowo materiał super

reklama
Do góry