reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

Ja używałam staników kilku firm, zazwyczaj z niższej półki cenowej. Ale strasznie zabudowane i średnio wygodne były.
Zaszalałam wiec z Medelą za ponad stówe - fakt - bardzo wygodny, ale szybko mi se zmechacił. Znó trzeba było na zakupy. Juz truchlałam ile kasy wydam, mierzyłam kilka rodzajów, trafiłam na super sklep i sper sprzedawczynie. A najbardziej wygodne okazały se polskie staniki aż za 15zeta :-D:szok: wiec zaszalałam i dwa kupiłam :-D:-D:-D Czekam jeszcze na dostawe czarnych, bo tamte oba białe są i są super!
Firma MITE a przynajmniej na metce tak pisze

Ostatnia edycja:
reklama
Adusia3- ponoc takie staniki szyte na miarę są najlepsze - bo idealnie dopasowane, no i przynajmniej masz dobry pretekst aby siebie rozpieszczać :-)
No niby wygodne ale mają jeden mały mankament... nie ma w nich deka elementów z gumy wszystko bawełna( bo taki materiał mnie nie gryzie ) nic ciągliwego i muszę się nieźle nagimnastykować żeby go założyć:szok::szok: a plusem ogromnym jest to że kosztuje tylko70 a szyty na miarę.

Tak na sucho? :rofl2: Wprawdzie jak bylam mala to słodkie kakao na sucho wcinałam ale ja dziecko glebokiego socjalizmu jestem - gdzie zero słodyczy było, a to kakao paczkowe z RFN-u :laugh2:
Kakao??? Ja wynalazków nie jadam za to moja Oliwia:szok::szok::szok: surowy makaron, surowe ziemniaki i kilogramy vegety oraz hit sezonu kosty rosołowe :baffled::eek::baffled::eek: Normalnie żarła jak cukierki!!!! Musiałam chować na szafki wiszące w kuchni...ale jak kiedyś zobaczyłam ją stojącą na kuchennym blacie:szok::szok::szok: na stołeczku bo tak z 6 lat miała i nie sięgała to zrezygnowałam z kupna kostek:tak::tak::tak:...podjadają też mleko w proszku(dobrze że mała je wstrętne bebiko pepti)

Ja jak byłam mała to brałam na talerzyk taki deserowy pół talerzyka mleka w proszku (granulowanego) i pół talerzyka kakao rozpuszczalnego i tak sobie jadłam oglądając Scooby Doo :-D oczywiście herbatka cytrynowa i brzoskwiniowa granulowana tez była na sucho lepsza... choć nie przebiła mleka i kakao.

tak to alles bianca mnie tez kosztował ok 60 zł super mieciutki fiszbiny nie uwieraja super podtrzymuje

mam bawełniane ale są do kitu - zbyt rozciagliwe

a z allesa kupie teraz biały też sliczne...i czuje sie w nich kobieco, bo mam jeden baweniany to jak babcina sie czuje ale kupiłam tani wiec jego zywot zaliczony ;-)

No niby wygodne ale mają jeden mały mankament... nie ma w nich deka elementów z gumy wszystko bawełna( bo taki materiał mnie nie gryzie ) nic ciągliwego i muszę się nieźle nagimnastykować żeby go założyć:szok::szok: a plusem ogromnym jest to że kosztuje tylko70 a szyty na miarę.
Gdzieś Ty taka tanią gorseciarkę znalazła???

Szczesliwa do tego wzoru alles bianca jest też śliczna bluzeczka z wbudowanym stanikiem, bajeczna, niestety nie zdążyłam kupić, bo w międzyczasie skończyłam karmić.

a widziałam ta koszulkę -bajka! i maja bradzo fajne piżamki do karmienia -znajoma ma -gatunkowo materiał super

reklama
Do góry