reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

reklama
A ja nie wiem z tą moją Niuńka:sorry:Np. dziś nad ranem cyc,potem po 10 ok.100ml sinlaca (krzyczała,żeby dawać szybciej) i taka obżarta,że dopiero o...19 possała i to całe 3 minuty(od 19.09 do 19.12) i śpi z miną obżartego smoka.Cały dzień nawet przytulić do cycka się nie dała.Miseczka sinlaca daje power na caly dzień.A ja mam cycki jak kamienie,rękami z bólu nie mogę ruszać:zawstydzona/y:Kolejny dzień taki.

Gabi - a może ona poprostu odrzuca już pierś???? mój Maks tak właśnie robił jak miał jakieś 7 -8 mies nie chciał piersi w dzień, tolerował ją tylko wieczorem, w nocy i nad ranem a potem to już tylko rano i tak sam zakończył karmienie piersią

No to,mam ją udusić???Nie mogę jej odstawić,bo ma niedobór imunoglobulin,niektórych w ogóle jej organizm nie produkuje:-(Jakbym jej nie karmiła to by było bardzo źle.Mam nadzieję,że z tego wyrośnie(jak starszak).Ale plan był karmić 2 lata:zawstydzona/y:
Gówniara,no:-p

Mój starszak też tak sam zakończył karmienie,ale miał 13,5 miesiąca.I wtedy...zaczęły sie kłopoty.Biegunka trwająca 2 lata,10 kup dziennie to było minimum.Nie róśs,spadał na wadze.Horror.Dopero jak mu te immunoglobuliny podskoczyły to zaczęło sę normować.
Niuńka już sie kilka razy próbowała sama odstawić:szok:wolała nic nie jeść,tylko smoka ssać.Konsultantka laktacyjna nas ratowala.No,ale teraz jak sie naje czym innym tod.blada jednym słowem:sorry:

Masz rację,idę jej wlać:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to,mam ją udusić???Nie mogę jej odstawić,bo ma niedobór imunoglobulin,niektórych w ogóle jej organizm nie produkuje:-(Jakbym jej nie karmiła to by było bardzo źle.Mam nadzieję,że z tego wyrośnie(jak starszak).Ale plan był karmić 2 lata:zawstydzona/y:
Gówniara,no:-p
może to przejsciowe- nie siej paniki narazie bo twoja Ania ma w nosie wszystkie normy- sama wiesz o tym najlepiej
plan jest na dwa lata i bedą dwa lata,
na bank zassie sie znowu, - poza tym w nocy jescze karmisz, a to sporo przecież
a może zęby jakies?????

-----------------------
wymądrzam się na cyckowym a sama karmiłam krótko

reklama
Ja tam żadnych zębów nie widzę.Zadowolona z życia jest.I w nosie ma,że matke cycki booolą,że zdrowie,że normy żywieniowe:eek: Poradzi se kobita w życiu znaczy się.

Do góry