Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja narazie nie daje mi takiej szansy, bo codziennie po kąpieli... zasypia przy piersi. Naje się i odpada. Oczywiście podnoszę ją do odbicia i żeby przenieść z łóżka naszego do jej łóżeczka, ale to jej nie wybudza.Wczoraj po raz pierwszy (po cycu i po kapieli) zamiast lulac, położyłam Julcię do łóżeczka. Pomarudziła sobie chwilkę ale SAMA ZASNĘŁA!!! No po prostu nie wierzyłam, że to możliwe :-):-):-)
U nas to jest miś pluszowy specjalny dla niemowlaczków którego można prac itp. A Marcelek go dałam, bo najpierw spał z pieluszką ale kilka razy okręcił sobie ja koło szyj albo przytkał nią nos co stawało się już niebezpieczne.A do misia się tuli bądź go glaszcze.A jakie przytulanki-zasypianki mają waszedzieci?