reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

reklama
poproszę sposób na te grillowane banany, bo aż mi ślinka cieknie:-D
Banana w skórce wrzucasz na grilla opiekasz z 2 stron na czarno(dosłownie) chodzi o to żeby był gorący w środku nacinasz skórę wzdłuż rozchylasz i posypujesz pokruszoną czekoladą(dobra jest zwykła milka ale jak ktoś woli to może być gorzka)ona się topi i gotowe wersja dla dorosłych wlewasz jeszcze do środka adwokat jak mówi mój ślubny"urywa głowę" Smacznego!!!

a ja znam inny sposób na banany:
banana przekrajamy wzdluz, nakłuwamy widelcem, polewamy ulubionym likierem - opcja, kropimy cytryną, polewamy miodem i posypujemy cynamonem i do piekarnika na pare minut,
potem mozna polac sosem zrobionym z joguru naturalnego z cukrem waniliowym i cytryna

a ja znam inny sposób na banany:
banana przekrajamy wzdluz, nakłuwamy widelcem, polewamy ulubionym likierem - opcja, kropimy cytryną, polewamy miodem i posypujemy cynamonem i do piekarnika na pare minut,
potem mozna polac sosem zrobionym z joguru naturalnego z cukrem waniliowym i cytryna
Super opcja całoroczna!!! Tylko dla mnie zakazana:-:)-:)-:)-(

a ja mam kryzys laktacyjny 3 miesiąca pije heratki na wspomaganie masuje cyce i małą przystawiam dzis wieczorem karmi bo po nim mam pokam...ech trzymajcie kciuki! moja dieta teraz wzbogacona i dbam by duzo jesc i pic

a ja mam kryzys laktacyjny 3 miesiąca pije heratki na wspomaganie masuje cyce i małą przystawiam dzis wieczorem karmi bo po nim mam pokam...ech trzymajcie kciuki! moja dieta teraz wzbogacona i dbam by duzo jesc i pic
Ja też mam wrażenie że pokarmu mam mniej.....:-:)-( jeszcze 2 miesiące dociągnąć. Lecę po karmi , a może te nasze pyszczki więcej jedzą... trochę się martwię bo w nocy nie karmię tylko o 5.30 wczoraj myślałam że pierśi mi wybuchną a dziś już nie i rano była tak głodna że dwa cycki objadła a wczoraj tylko jednego...jak nie urok to sraczka.Tak chciałam żeby przespała całą noc... a teraz mam wrażenie że to nie był najlepszy pomysł bo laktacja wybiła mi się z ustalonego rytmu:-:)-:)-(

adusia na ten skok laktacyjny nie ma rady trza przetrwac i tyle -sama sie martwię bo chce karmic cycem i nie chce jeszcze dokarmiac, wczoraj karmi dało rade dzis pełne cyce :-) ale aż sie boje wieczora ...

reklama
adusia na ten skok laktacyjny nie ma rady trza przetrwac i tyle -sama sie martwię bo chce karmic cycem i nie chce jeszcze dokarmiac, wczoraj karmi dało rade dzis pełne cyce :-) ale aż sie boje wieczora ...
Ja niestety wieczorem po cycowaniu daję flaszkę bo mało:-:)-(i tak w gruncie rzyczy to jeszcze nie odkryłam u siebie sposobu na przybycie pokarmu.Stosuję różne herbatki i karmi i nic,jakiejś strasznej poprawy nie widzę... tylko jeszcze pifa nie piłam..... Będę w dzień częściej przystawiać może pomoże....

Do góry