reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

Ja zauważyłam że jak zjem przez głupotę i niedopatrzenie coś zakazanego to Tina zaczyna żle oddychać...bardzo mi się to nie podoba bo dziś nieźle mnie nastraszyła zaczyna się od sapki a pokilku godzinach to tak jakby miała nos całkowicie zapchany(a nie był i nawet glutków nie było bo próbowałam odessać) i powietrze jak rybka łykała.... dopiero w pionie jej się lepiej oddychało a i tak po 10 minutach dopiero wróciło do normy ....chyba nie tyle pediatra co alergolog mi się kłania:-:)-:)-(

reklama
Adusia, mi o takim zachowaniu Janka pediatra powiedziała, ze taki oddech ma przez alergiczny obrzęk przełyku. może i u Ciebie tak jest?

Adusia, mi o takim zachowaniu Janka pediatra powiedziała, ze taki oddech ma przez alergiczny obrzęk przełyku. może i u Ciebie tak jest?
Cholera wie .... teraz czekam na wizytę u pediatry jak na zbawienie jutro do lekarza idzie mąz opisze i niech zdecyduje czy z małą wlec się do przychodni jestem zła na siebie i swoje łakomstwo bo to od tego że zjadłam ciasto bez mleczne i bez jajeczne z jabłkami i bananami o których powiedziasła że są jak pochłonęłam już trzy kawałki....coprawda przejęla się bardzo ale było już za późno....

taką zupkę chinską to bym zjadła... hihi na razie wytonuje bo wcinam i tak za duzo "zakazanych" rzeczy ;-)

Nie jedzcie zupek chińskich, to samo ZUO:-):-):-) a tak poważnie - Młodemu może i nic nie było, ale ja myślałam, że się wścieknę, bo mi zaszkodziła franca jedna:wściekła/y: leżała mi na żołądku nie wiem jak długo... teraz mnie kusi na tortillę z McDonald'sa :-p

adusia3 u nas jest to samo.. czasem Mlody potrafi niezle mnie wystraszyc, bo zachowuje sie tak, jakby oddechu nie mogl zlapac:-( bylismy z tym nawet w szpitalu, bo podejrzewali zapalenie pluc.. dostalismy kropelki i inhalacje i na chwile przeszlo, ale znow zaczyna sie to samo.. nio, ale u nas moze to byc alergia.. mezus tez alergik i teraz strasznie kicha i wiecznie ma zapuchniete oczy, wiec moze i Mlody ma alergie na jakies cholerstwa:-(

reklama
adusia3 u nas jest to samo.. czasem Mlody potrafi niezle mnie wystraszyc, bo zachowuje sie tak, jakby oddechu nie mogl zlapac:-( bylismy z tym nawet w szpitalu, bo podejrzewali zapalenie pluc.. dostalismy kropelki i inhalacje i na chwile przeszlo, ale znow zaczyna sie to samo.. nio, ale u nas moze to byc alergia.. mezus tez alergik i teraz strasznie kicha i wiecznie ma zapuchniete oczy, wiec moze i Mlody ma alergie na jakies cholerstwa:-(
Oby nie na zwierzęta.U nas po rodzinie plącze się astma.Moja mama ma ,szwagier i syn mają dlatego musieliśmy wydać kota:-:)no::-:)no: i teraz mamy tylko żółwika i naprawdę nie chciała bym żeby Konstancja miała jakąś alergię wziewną(czym straszył pan doktor!!!)... zobaczymy na razie po wczorajszych konsultacjach całkowity zakaz rozszerzania diety do skończonych 6 miesięcy tylko mleko a ja mam zakaz eksperymentowania z menu i banany wykreślić na stałe(a z grila z czekoladą i adwokatem są taaakie pyszne:-:)-()

Do góry