reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

to troche jak smietana w zupie

a pewne rzczy mozna wymyslic tylko w ciazy
mam znajoma która do dzis je jajecznice z jabłkiem smazona po ciazy jej to zostało:-)

reklama
Szczesliwa u nas podobnie.. a jak sie pieknie prezy przy takim karmieniu;-)wychodze z zalozenia, ze skoro mnie sie nie chce jesc, to on tez ma prawo nie chciec. Jakos po rekach nie czuje, zeby chudl, ale kurna zaraz bede miala bary jak Pudzian:-)

hehe rzeczywiscie ja na to tez bym nie wpadla:-D:-D:-D

A co do jedzenia to ja jem nabial,jajka i nie zauwazylam zeby Domisiowi cos bylo.Natomiast zjadlam czekolade i wypilam czekolade na goraco i dostal wysypki:baffled:a tak uwielbiam slodycze!!!!!:dry:Poza tym z owocow jem tylko jablka a z warzyw marchewke.Ostatnio ugotowalam zupe i znalazly sie w niej marchewka,troszke por i petruszki i ziemniaki i bylo ok.Nalesniki jem z serem lub jablkami i tez jest ok.Ale mam ochote na kebaba!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem jak ja wytrzymam,bo juz "chodzi" za mna dluzszy czas:tak:

madzia ja mam tak z frytkami z mcdonalda! umieram z miłosci do nich...
kebaba nie lubie choc kapustkę z checia bym zjadła
ale za to kebabem zajadałam sie w ciazy to wtedy jedno z ulubionych dan :-)

Eh...mam nadzieje,ze mnie ten kebab nie dopadnie:dry:
A ja wlasnie zgrzeszylam...jem budyn czekoladowy...mam nadzieje,ze Dominikowi nic nie bedzie...wiem pewnie powiecie,ze glupia jestem,bo przeciez dostal wysypki po czekoladzie ale jadam juz pudding czekoladowy i nic mu nie bylo.Troche mam wyrzuty ale jak nie sprobuje to sie nie dowiem.Polozna ktora byla u mnie powiedziala mi,ze powinnam wszystko jesc na co mam ochote,bo jak bede sobie odmawiala tego czy tamtego to pozniej w mozgu sie blokada utworzy i pokarmu moge miec mniej...hmmm...nie jem wszystkiego co mi sie zachce ale na budyn sobie pozwolilam.:confused:

reklama
Za mną chodzi pizza.......:tak:Ale jeszcze mnie nie dogoniła ;-)
A mnie dogoniła i to pod koniec maja juz... byliśmy też ostatnio w sfinksie i pyszną rybkę zjadłam, dołożyłam do tego wczoraj smażonego pstrąga nad jeziorkiem z fryteczkami :D mały rewelacyjnie wszystko znosi i nawet zaryzykowałam z lodami czekoladowymi, ciastem na miodzie i orzechach... a u niego ciągle się nic nie dzieje więc jestem szczęsliwa

Do góry