reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

wczoraj zjadłam kilka chipsów
a dzis super doprawiona chinszczyzne ktorą sama zrobiłam no zobaczymy jaki bedzie efekt -mam nadzieje że nie bedzie kupy po szyje ;-)

reklama
skunkanka mniam....ja pomidorowa z amino rewelacja jak dla mnie

ale jak mnie przydusi to zjem na próbe i zobacze reakcje na dobrą sparwe wszedzie jest chemia w każdym żarciu a o wędlinach nie wspomne

No totez wlasnie:-p Kurde M chce mnie zabic, albo sam smierci oczekuje, bo kupil cholernik lazanki w tesco:wściekła/y: fest ostre i fest wzdymajace... jednak z tym nie bede ryzykowac, a one taaaaaakie dobre:cool2:

Ja też tak się zastanawiałam czy jej się nie chce pić - karmiona tylko piersią. I też nie zauważyłam aby się cześciej domagała.

reklama
Do góry