reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

wczoraj zjadłam kilka chipsów
a dzis super doprawiona chinszczyzne ktorą sama zrobiłam no zobaczymy jaki bedzie efekt -mam nadzieje że nie bedzie kupy po szyje ;-)

reklama
skunkanka mniam....ja pomidorowa z amino rewelacja jak dla mnie

ale jak mnie przydusi to zjem na próbe i zobacze reakcje na dobrą sparwe wszedzie jest chemia w każdym żarciu a o wędlinach nie wspomne

No totez wlasnie:-p Kurde M chce mnie zabic, albo sam smierci oczekuje, bo kupil cholernik lazanki w tesco:wściekła/y: fest ostre i fest wzdymajace... jednak z tym nie bede ryzykowac, a one taaaaaakie dobre:cool2:

Ja też tak się zastanawiałam czy jej się nie chce pić - karmiona tylko piersią. I też nie zauważyłam aby się cześciej domagała.

reklama
Do góry