Cześć cukiereczki
Ja wczoraj byłam cały dzień poza domem i niestety w takich warunkach nie wiem jak trzymać dietę. Zjadłam gyrosa (i to dwa razy w ciągu dnia), oczywiście bez bułki, a frytek zjadłam dosłownie odrobinę i z poziomem cukru nie było najgorzej.
malinka, moniqsan trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania! ...ale zaglądajcie do nas koniecznie po urodzeniu Maluszków, żeby nas wesprzeć
Damy radę!
...chyba musimy się bardziej motywować do diety i rygorystycznie trzymać wszelkich zakazów.Hej....ja o jogurcie moge tylko pomarzyc od poczatku diety nie toleruje rzadnego.....wszystkie u mnie podnosza. Ja przesadziłam wczoraj wieczorem, miałam kryzys, nie przyznam się co zjadam na kolacje ale po 1 h miałam 170 a po 2 h tez 170....... sama sobie jestem winna.
Ja wczoraj byłam cały dzień poza domem i niestety w takich warunkach nie wiem jak trzymać dietę. Zjadłam gyrosa (i to dwa razy w ciągu dnia), oczywiście bez bułki, a frytek zjadłam dosłownie odrobinę i z poziomem cukru nie było najgorzej.
malinka, moniqsan trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania! ...ale zaglądajcie do nas koniecznie po urodzeniu Maluszków, żeby nas wesprzeć
No to nam się powoli z wątku słodkie mamusie wykruszą ...zostanie nas garstka
ptaszyna83, agorana i ja ...
Damy radę!