reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
ja dziś trochę głoduje- bo na obiad mam zupę a w lodówce nothink special:sorry:a że dziś do sklepu się nie wybieram bo mi się nie chce to chyba też jakąś pizzzunie zamówię i wciągnę bezkarnie:-)hmm.....ale z tym poczekam aż P wróci z pracy
Tymczasem ide zrobić kisiel:-D

Jestem okropna:zawstydzona/y:wstydzę się...
miałam pójść zrobić sobie kisiel i natknęłam się na dwa kawałki kuciaka , które zostawiłam wczoraj mojemu ukochanemu jako gratis do zupy:-)i niestety nie mogłam się powstrzymać....zjadłam oba kawałki :no:masakra....
ale tata chyba wybaczy Antosiowi że mia chrapkę na jego kuciaka:-)

a my z M dzisiaj po pracy pojechaliśmy do naleśnikarni i pochłonęliśmy tortille mexikana i naleśnika na ostro pyyyychotka ale po takim obiadku ledwo wlazłam na 4 piętro;-)

Już Wam kiedyś pisałam o tym portalu, ale ta laska która robi te cuda jest moim kuchennym guru:tak:

W weekend zrobię moje panie to Renifery - Przepis

:-D:-D:-D

Przeglądnełam tą stronkę ....ale musiałam ją zamknąć:wściekła/y:bo jak sie naoglądałam tych obrazków z tym cudownym jedzonkiem to ślinotoku dostałam
a RENIFERKI exxtra.
Jak już zrobisz to czekam na relację jak wyszły :-)i może jakieś foto

odezwe sie za pare miesiecy jak strawie...

BUAHAHAHAHA jak te węże co zjadają antylopy i leżą pod drzewem i trawią -nawet wyglądamy już podobnie do nich:-D:-D:-D:-D

Jestem okropna:zawstydzona/y: wstydzę się...
miałam pójść zrobić sobie kisiel i natknęłam się na dwa kawałki kuciaka

Jesteś niemożliwa:-D:-D:-D:-D wybaczy Ci wybaczy -hahahahaha powiedz że mały na Twoją podświadomość podziałał i nim sie obejrzałaś tylko kostki zostały:-D:-D:-D:-D

Dzieczyny te co tak lubia slodycze,nie boicie sie ze takie napady na slodkie moga byc zwiazane z cukrzyca ciazowa;-)???

Nie bo my dwie jesteśmy przebadane i lubimy już nie chipsy z sosem chilli i piwo a kakao i chlebek z dżemikiem

po takim obiadku ledwo wlazłam na 4 piętro;-)

To nie przez ilość jedzenia -to wszystko źle wyprofilowane schody -a my ciężarne jesteśmy na to bardziej wyczulone:tak: słowo że to tylko dlatego

Ok,a teraz naprawde znikam robic mezowi kolacje...bo przyjdzie,a ja jeszcze nic nie bede miala zrobionego :sorry:Buzka!

Niech się przyzwyczaja powoli;-)

Już Wam kiedyś pisałam o tym portalu, ale ta laska która robi te cuda jest moim kuchennym guru:tak:

Kobieto a kysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wariatki -a ja zjadłam 3 mon cheri i chyba się nawaliłam:eek::eek::eek::eek::eek: teraz będe wylewała środek -zjem tylko czekoladę:-D:-D

reklama
Do góry