reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
ja dziś trochę głoduje- bo na obiad mam zupę a w lodówce nothink speciala że dziś do sklepu się nie wybieram bo mi się nie chce to chyba też jakąś pizzzunie zamówię i wciągnę bezkarnie:-)hmm.....ale z tym poczekam aż P wróci z pracy
Tymczasem ide zrobić kisiel
Tymczasem ide zrobić kisiel
kamisia1101
Jestem okropnawstydzę się...
miałam pójść zrobić sobie kisiel i natknęłam się na dwa kawałki kuciaka , które zostawiłam wczoraj mojemu ukochanemu jako gratis do zupy:-)i niestety nie mogłam się powstrzymać....zjadłam oba kawałki masakra....
ale tata chyba wybaczy Antosiowi że mia chrapkę na jego kuciaka:-)
miałam pójść zrobić sobie kisiel i natknęłam się na dwa kawałki kuciaka , które zostawiłam wczoraj mojemu ukochanemu jako gratis do zupy:-)i niestety nie mogłam się powstrzymać....zjadłam oba kawałki masakra....
ale tata chyba wybaczy Antosiowi że mia chrapkę na jego kuciaka:-)
iza813
mama Szymka i Samuela
Dzieczyny te co tak lubia slodycze,nie boicie sie ze takie napady na slodkie moga byc zwiazane z cukrzyca ciazowa;-)???
Forget-me-not
Fanka BB :)
Już Wam kiedyś pisałam o tym portalu, ale ta laska która robi te cuda jest moim kuchennym guru
W weekend zrobię moje panie to Renifery - Przepis
kamisia1101
Już Wam kiedyś pisałam o tym portalu, ale ta laska która robi te cuda jest moim kuchennym guru
Przeglądnełam tą stronkę ....ale musiałam ją zamknąćbo jak sie naoglądałam tych obrazków z tym cudownym jedzonkiem to ślinotoku dostałam
a RENIFERKI exxtra.
Jak już zrobisz to czekam na relację jak wyszły :-)i może jakieś foto
odezwe sie za pare miesiecy jak strawie...
BUAHAHAHAHA jak te węże co zjadają antylopy i leżą pod drzewem i trawią -nawet wyglądamy już podobnie do nich
Jestem okropna wstydzę się...
miałam pójść zrobić sobie kisiel i natknęłam się na dwa kawałki kuciaka
Jesteś niemożliwa wybaczy Ci wybaczy -hahahahaha powiedz że mały na Twoją podświadomość podziałał i nim sie obejrzałaś tylko kostki zostały
Dzieczyny te co tak lubia slodycze,nie boicie sie ze takie napady na slodkie moga byc zwiazane z cukrzyca ciazowa;-)???
Nie bo my dwie jesteśmy przebadane i lubimy już nie chipsy z sosem chilli i piwo a kakao i chlebek z dżemikiem
po takim obiadku ledwo wlazłam na 4 piętro;-)
To nie przez ilość jedzenia -to wszystko źle wyprofilowane schody -a my ciężarne jesteśmy na to bardziej wyczulone słowo że to tylko dlatego
Ok,a teraz naprawde znikam robic mezowi kolacje...bo przyjdzie,a ja jeszcze nic nie bede miala zrobionego Buzka!
Niech się przyzwyczaja powoli;-)
Kobieto a kysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wariatki -a ja zjadłam 3 mon cheri i chyba się nawaliłam teraz będe wylewała środek -zjem tylko czekoladę
Wariatki -a ja zjadłam 3 mon cheri i chyba się nawaliłam teraz będe wylewała środek -zjem tylko czekoladę
Ja wczoraj tez jadlam i tez zjadlam 3. Zastanawialam sie czy wogole powinnam,ale chec byla silniejsza
reklama
Ja wczoraj tez jadlam i tez zjadlam 3. Zastanawialam sie czy wogole powinnam,ale chec byla silniejsza
No wiesz co????? myśleć przy jedzeniu w ciąży nie da się -albo jemy albo myślimy