reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
ja dziś trochę głoduje- bo na obiad mam zupę a w lodówce nothink special:sorry:a że dziś do sklepu się nie wybieram bo mi się nie chce to chyba też jakąś pizzzunie zamówię i wciągnę bezkarnie:-)hmm.....ale z tym poczekam aż P wróci z pracy
Tymczasem ide zrobić kisiel:-D

Jestem okropna:zawstydzona/y:wstydzę się...
miałam pójść zrobić sobie kisiel i natknęłam się na dwa kawałki kuciaka , które zostawiłam wczoraj mojemu ukochanemu jako gratis do zupy:-)i niestety nie mogłam się powstrzymać....zjadłam oba kawałki :no:masakra....
ale tata chyba wybaczy Antosiowi że mia chrapkę na jego kuciaka:-)

a my z M dzisiaj po pracy pojechaliśmy do naleśnikarni i pochłonęliśmy tortille mexikana i naleśnika na ostro pyyyychotka ale po takim obiadku ledwo wlazłam na 4 piętro;-)

Już Wam kiedyś pisałam o tym portalu, ale ta laska która robi te cuda jest moim kuchennym guru:tak:

W weekend zrobię moje panie to Renifery - Przepis

:-D:-D:-D

Przeglądnełam tą stronkę ....ale musiałam ją zamknąć:wściekła/y:bo jak sie naoglądałam tych obrazków z tym cudownym jedzonkiem to ślinotoku dostałam
a RENIFERKI exxtra.
Jak już zrobisz to czekam na relację jak wyszły :-)i może jakieś foto

odezwe sie za pare miesiecy jak strawie...

BUAHAHAHAHA jak te węże co zjadają antylopy i leżą pod drzewem i trawią -nawet wyglądamy już podobnie do nich:-D:-D:-D:-D

Jestem okropna:zawstydzona/y: wstydzę się...
miałam pójść zrobić sobie kisiel i natknęłam się na dwa kawałki kuciaka

Jesteś niemożliwa:-D:-D:-D:-D wybaczy Ci wybaczy -hahahahaha powiedz że mały na Twoją podświadomość podziałał i nim sie obejrzałaś tylko kostki zostały:-D:-D:-D:-D

Dzieczyny te co tak lubia slodycze,nie boicie sie ze takie napady na slodkie moga byc zwiazane z cukrzyca ciazowa;-)???

Nie bo my dwie jesteśmy przebadane i lubimy już nie chipsy z sosem chilli i piwo a kakao i chlebek z dżemikiem

po takim obiadku ledwo wlazłam na 4 piętro;-)

To nie przez ilość jedzenia -to wszystko źle wyprofilowane schody -a my ciężarne jesteśmy na to bardziej wyczulone:tak: słowo że to tylko dlatego

Ok,a teraz naprawde znikam robic mezowi kolacje...bo przyjdzie,a ja jeszcze nic nie bede miala zrobionego :sorry:Buzka!

Niech się przyzwyczaja powoli;-)

Już Wam kiedyś pisałam o tym portalu, ale ta laska która robi te cuda jest moim kuchennym guru:tak:

Kobieto a kysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wariatki -a ja zjadłam 3 mon cheri i chyba się nawaliłam:eek::eek::eek::eek::eek: teraz będe wylewała środek -zjem tylko czekoladę:-D:-D

reklama
Do góry