reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
2008062313_serek_top_mlekovi_z_szc.jpg

Aguś chyba o taki chodzi. Judysia dzięki za przepis, wykorzystam na grilla :)

dzięki kittek jakoś nigdy nime zwróciłam uwagi na ten serek...

żebym ja jeszcze miała kiedy tego grilla zrobić :-( męża teraz non stop nie ma w domu... w najbliższych 3 tygodniach w ciągłych rozjazdach jest. Wraca na jeden dzień i znowu go nie ma...:-(

w sobotę robiłam zapiekankę wg przepisu elvie z kurczakiem i sosem czosnkowym i jest pyyyyycha trochę ją zmodyfikowałam bo nie gotowałam ziemniaków tylko surowe piekłam cienko pokrojone w plasterki. POLECEM

Dziewczyny które robiły tort z masami plastycznymi mam pytanie jak to zrobiłyście że "placki" innego koloru np. kółka czy co tam dawałyście do ozdoby głównej masy na torcie się trzymało i nie odklejało?? Potrzebuje to wiedzieć do soboty do rana bo musze tort zrobić na niedziele a po południu w sobotę mnienie ma... i nie wyrobie czasowo... Plisss help

reklama
Aguś a jadłaś taką, ja ją uwielbiam:

Składniki

• 600g mięsa z kurczaka (piersi lub mięso z uda)
  • olej do smażenia
  • 500g winogron wypestkowanych -ciemnych (można nie pestkować)
  • 150g migdałów w płatkach uprażonych lekko na patelni
  • sos czosnkowy (majonez+jagurt+ czosnek)
  • zielona pietruszka pokrojona
Kurczaka kroimy na drobne kawałeczki solimy i pieprzymy (ja dodaję vegety natur). Smażymy kawałki kurczaka na patelni z olejem do miękkości. Kurczaka odsączamy z tłuszczu i studzimy. Wszystkie składniki sałatki mieszamy z sosen czosnkowym. Posypujemy jeszcze zieloną pietruszką.

Bo gyrosa lub z fetą to pewnie znasz.

Do góry