reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
2008062313_serek_top_mlekovi_z_szc.jpg


Aguś chyba o taki chodzi. Judysia dzięki za przepis, wykorzystam na grilla :)
 
dzięki kittek jakoś nigdy nime zwróciłam uwagi na ten serek...

żebym ja jeszcze miała kiedy tego grilla zrobić :-( męża teraz non stop nie ma w domu... w najbliższych 3 tygodniach w ciągłych rozjazdach jest. Wraca na jeden dzień i znowu go nie ma...:-(
 
w sobotę robiłam zapiekankę wg przepisu elvie z kurczakiem i sosem czosnkowym i jest pyyyyycha trochę ją zmodyfikowałam bo nie gotowałam ziemniaków tylko surowe piekłam cienko pokrojone w plasterki. POLECEM
 
Dziewczyny które robiły tort z masami plastycznymi mam pytanie jak to zrobiłyście że "placki" innego koloru np. kółka czy co tam dawałyście do ozdoby głównej masy na torcie się trzymało i nie odklejało?? Potrzebuje to wiedzieć do soboty do rana bo musze tort zrobić na niedziele a po południu w sobotę mnienie ma... i nie wyrobie czasowo... Plisss help
 
reklama
Aguś a jadłaś taką, ja ją uwielbiam:

Składniki




  • 600g mięsa z kurczaka (piersi lub mięso z uda)
  • olej do smażenia
  • 500g winogron wypestkowanych -ciemnych (można nie pestkować)
  • 150g migdałów w płatkach uprażonych lekko na patelni
  • sos czosnkowy (majonez+jagurt+ czosnek)
  • zielona pietruszka pokrojona
Kurczaka kroimy na drobne kawałeczki solimy i pieprzymy (ja dodaję vegety natur). Smażymy kawałki kurczaka na patelni z olejem do miękkości. Kurczaka odsączamy z tłuszczu i studzimy. Wszystkie składniki sałatki mieszamy z sosen czosnkowym. Posypujemy jeszcze zieloną pietruszką.


Bo gyrosa lub z fetą to pewnie znasz.
 
Do góry