Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dziewczyny prosto i smacznie makaron penne (rurki) oliwa z oliwek ziola bazylia sos pomidorowy i krewetki deserowe mniami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podrzućcie przepis na dobre mięsko albo na jakąś grillową potrawę bo w sobotę robię urodzinowego grilla i chciałabym czymś gości zaskoczyć.
Karczek zamarynowany w winnie hmm palce lizac
qrdemniam mniam
aaaaa laski trzy dni temu wpadł do nas sąsiad... zauważył, że moja mama wróciła... no i jak zwykle wylatuje z tekstem... "pani! będę zarzynał cielaka, chce Pani kupić ćwiartkę?? dobre świeże mięsko..." powiedziałam mamie, że mój brat jak mu wspomniałam kiedyś to kazał kupować no i tym sposobem mam mieć w domu niebawem ćwiartkę cielaczka... uroczo co ??
mój brat obecnie pan businessman skońćzył technikum gastronomiczne, więc przyjedzie i oprawi tą ćwiartkę ;-)qrde
w sklepie kupić mięso to co innego
człowiek sie nie zastanawia z czego to itp.
ale jakbym taką ćwiartkę w domu miala to bym chyba starcila apetyt
kici po tych marynatach to widze ze niezła kuchareczka z Ciebie
wyższa szkoła jazdy
szacun
ale jak myślę, że ten mały byczek ma teraz 5tyg... heh... biedactwo moje malutkie ryczące...
zdajesz sobie sprawe ze ten cielak tak samo sie boi cierpi i chce zyyc jak twoj syn....tylko ze jest zwierzeciem to ty ge zjesz razem ze swoja familia ....zastanow sie
hej
podczytuje was czesto...ale dzis jeden post mnie powalil....dokladnie ten...
uwielbiam cielecine...ale jak myślę, że ten mały byczek ma teraz 5tyg... heh... biedactwo moje malutkie ryczące........Ciekawa jestem jak by ktos tak napisal...Uwielbiam malego kubusia, maly bobasek ma teraz 3 mce heh, biedactwo malutkie placzace....
zdajesz sobie sprawe ze ten cielak tak samo sie boi cierpi i chce zyyc jak twoj syn....tylko ze jest zwierzeciem to ty ge zjesz razem ze swoja familia ....zastanow sie