reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś o sobie:) czyli przedstawiamy się.

A jak przychodzicie ciąże macie jakieś zachcianki czy tylko ja tak wariuje jem ser z dżemem a zaraz śledzie w occie gdzie nie jadłam wgl.ryb na sam zapach i widok mnie odrzucało a teraz ryby,ryby,ryby he he

reklama
no to witam i ja
na imię mam Iwona ;) to moja trzecia ciąża i wychodzi na to że udało nam się w dniu moich 32 urodzin starałam się prawie 1,5roku i to był pierwszy cykl kiedy nie robiłam żadnych testów po prostu odpuściłam
jak widać w moim podpisie mam córkę Majkę druga córka zmarła nastepnego dnia po urodzeniu
teraz wierzę że wszystko będzie dobrze choć na każdą wizytę idę w wielkim stresie

Witam.
Mam na imię Kasia, jestem mamą 5 letniego szkraba a obecnie spodziewam się drugiego malucha :)

w4sq43r82gd9rtwu.png

860ix1hp5ugbf09w.png

9ltfu6bduxncqodx.png

Ostatnia edycja:
Witam mam na imię Agata to moja 4 ciąża.Mam 15 letniego syna drugi zmarł 2,5 m-ca po porodzie :( poprzednią ciąża poronienie w11tyg :( dziś jestem w 10 tygodniu ciąży ( tym razem wpadka)i wieże w to że tym razem się uda ;) Pracuję w przedszkolu jednak od 6 tygodnia jestem na L4

reklama
to jeszcze tu w telegraficznym skrócie. Gosia z Gdańska. to moja 4 ciąża, ale mam tylko jednego wspaniałego pięciolatka, który czeka na rodzeństwo. po drodze mieliśmy jedno poronienie i w zeszłym roku zmarł nam półroczny synek. A teraz czekamy na nowe serduszko do kochania. moje hobby i praca to fotografia.

Do góry