reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla niemowlaka 7 miesięcy plus

Dziewczyny przychodzę z tematem fotelika dla dziecka, młoda wyrośnie za niedługo ze skorupy a, że święta tuż, tuż... to dziadki zaoferowały zakup fotelika 😁 Więc do rzeczy: chodzi mi o to, aby był bezpieczny, fajny i co jest dla mnie również ważne, chce aby mała jezdzila jak najdłużej tyłem do kierunku jazdy 🙂
Możecie coś polecić?
Dziękuję serdecznie za każdą odpowiedź 😊
Axkidy są polecane:) chcieliśmy ten fotelik ale do naszej kanapy pasował tylko BeSafe Izi Turn isize. Najlepiej jechać gdzieś gdzie dopasują fotelik do samochodu i do dziecka:)

reklama
Axkidy są polecane:) chcieliśmy ten fotelik ale do naszej kanapy pasował tylko BeSafe Izi Turn isize. Najlepiej jechać gdzieś gdzie dopasują fotelik do samochodu i do dziecka:)
Dziękuję za odpowiedź 🙂 założę wątek w innym miejscu, bo jednak jest to szerszy temat do dyskusji a wbiłam się nie na temat z fotelikiem na wątku z zabawkami 🙈😅
Miłego dziewczyny!
Na pewno tu zajrzę po inspiracje zabawkowe dla młodej! Super temat!

Do góry