reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś o sobie:) czyli przedstawiamy się.

reklama
Czesc dziewczyny :)

Witam sie z 15 tc :)

Ciesze sie, ze "wpadlam na te strone" :) bede na pewno - raz rzadziej, raz czesciej, tutaj zagladac :)

Jedna rzecz - organizacyjna - nie mam polskiej czcionki, dlatego nie uzywam polskich znakow.... To NIE z niechlujstwa! I chcialam jednoczesnie za to przeprosic :)

Cześć, tu kolejna lipco- fanka,
Bardzo mi miło w całej mojej nieśmiałości.
Mamą już jestem, bardzo szczęśliwą zresztą,
i tak się złożyło że chcę więcej :)

Cześć,
Mam na imię Justyna,mam 21 lat i mieszkam obecnie w Warszawie,tak mnie przywiało spod Wadowic aż,miłość nie wybiera. :)))) to moja pierwsza ciąża, co uznaje za logiczne,choć moja pani ginekolog nie do końca,mówi że wiele było tu w moim wieku i były to ich kolejne ciąże. Wielu uważa mój wiek za bardzo wczesny na dzieciaka. Ja zawsze wiedziałam,że będę mamą, jestem do tego wręcz stworzona :) (jak każda z nas zresztą) obecnie ucze sie w szkole muzycznej,umuzykalniam dzidzie w brzuchu :)) uwielbiam śpiewac,to jedyna rzecz która mi w miarę wychodzi. I aktorstwo chyba też nie najgorzej..choć 3 razy startowałam do szkół teatralnych w Łodzi i w Warszawie i mnie nie chcieli.. więc może jednak najgorzej HEHE!? :) to mój 19 tydzien. Pozdrawiam wszystkie lipcowe mamuśki :)

reklama
Do góry