reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś o sobie:) czyli przedstawiamy się.

Mam na imię Karolina i podobnie jak Jola w październiku skończyłam 30 lat. Z wykształcenia jestem ekonomistą pracuje jako główna księgowa, więc praca nie tyle męcząca, co stresująca. Mieszkam w Toruniu. Prawdopodobnie w okolicy urodzin mąż mi zafudował prezent w postaci fasolki:)

reklama
Ja mam na imię Ania i mam 26 lat. Prawie 3 lata temu urodziłam córkę Milę. Z zawodu jestem filologiem ale pracuje w urzędzie w w dziale kontroli projektów które otrzymały dofinansowanie z UE. Tam poznałam męża :)

Ja mam na imię Dagmara mam 25 lat i to moja pierwsza fasolka co do zawodu to technik administracji , logistyki i bhp za mną zaliczone . Ale pracuje jako konsultant w firmie telekomunikacyjnej .U mnie to był 3 miesiąc , w którym akurat odpuscilam co ma być to będzie ale 2 tygodnie przed dowiedzeniem się ze to fasolka obudziłam narzeczonego i powiedziałam mu ze będzie tata . O mnie szlo by książkę napisać ale na tym kończę .

Mam na imię Magdalena, w styczniu skończę 30 lat. Jak już pewnie niektóre z Was czytał w głównym wątku mam 5-letnią córeczkę Wiktorię. Pracowałam jako specjalista ds sprzedaży jednak po urodzeniu córki przedwcześnie i późniejszej diagnozie autyzmu zrezygnowałam z pracy by dopilnować rehabilitacji i terapii mojej księżniczki. Jestem 6lat po ślubie i mieszkam pod Warszawą.

Witam wszystkich :)
Nazywam się Karolina, mieszkam w Łodzi i mam 27 lat :)
To moja pierwsza ciąża więc jestem wszystkim bardzo podekscytowana :)
Pracuję jako doradca bankowy.
Jeśli chodzi o starania się o fasolkę to szybko nam poszło- postanowiliśmy że się staramy, miesiąc później zrobiłam test i dwie kreski :D zaskoczenie straszne ale bardzo pozytywne :))

Witam się wśród lipcówek 2016 :) Mam 27 lat, to moja pierwsza ciąża. Jestem szczęśliwą żoną od pół roku i teraz czekam aż stanę się równie szczęśliwą mamuśką :) Z mężem po ciuchu liczymy na dziewczynkę.

Witam, mam na imię Marta mieszkam w Bydgoszczy, mam 29 lat a urodzę już jako 30latka. Jest to moja pierwsza ciąża. We wrześniu tego roku wyszłam za mąż, a w październiku już udało się zajść w ciążę za pierwszym strzałem [emoji6] co bardzo nas ucieszyło. Powoli spełniamy swoje marzenia, w nowym roku zaczniemy remont nowego mieszkania a potem już oczekiwanie na maluszka..., ja od zawsze marzę o córce- ciekawe co da nam los... Jeszcze przed ciąża mieliśmy już imię - Kaja. Czas pokaże... Od początku ciąży jestem na l4 a ogólnie pracuje w banku.

Hej dziewczyny jestem Wioleta mam 27lat i to moja pierwsza ciąża ,udało Nam sie za1razem [emoji4] Od maja jestem szczęśliwa mężatka a w lipcu bede juz mamusia. Z mężem znamy sie12lat ale jesteśmy razem 4.5roku. Z zawodu jestem technikiem żywienia,kucharzem i po kursie trenera personalnego interesuje sie wiec sportem ,podróżami i aranżacja wnętrz [emoji4]

reklama
Do góry