reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos innego niz mleczko...

Dziewczyny proszę o jeszcze jakieś rady na zaparcia. Jabłka mała niestety nie chce- jest za kwaśne. Soczki też nie wchodzą w grę. Może właśnie jakąś zupkę-krem????

reklama
racja gluszek ale u niektorych dzieci gruszka powoduje zaparcie bo nie jest juz taka lekkostrawna, wiec lepiej uwazac, nadal stawiam na marchewke (gotowana bez soli oczywiscie i zmixowana na papke)

No właśnie dawałam marchewkę, ale chyba jednak działa na nią zatwardzająco. Może dam jabłko z winogronami albo dynią-bo mam takie gotowe słoiczki. Tylko właśnie nie wiem, czy to nie będzie za bardzo cięzkostrawne.

Wiecie co już sama nie wiem co podać. Wklepałam w googlach marchewkę i raz piszą, że jest dobra na biegunki, a raz, że na zaparcia. Jablka niby dobre na biegunki????:/ Juz sama nie wiem, winogrona są za to moczopędne i dobre na zaparcia, więc chyba dam jabłko z winogronami. Zobaczymy...

reklama
Do góry