reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
Zacznę chyba mieszać jabłka - tak jak pisze Biedronka. Na razie dałam rumianek- wypiła 50ml i za pół godziny zrobiła kupkę- nie wiem, czy to po tym, ale nie męczyła sie już tak. Konsystencja wraca do normy:))))))))

widze ze macie ten sam proble co ja z kupkami?w niedz mala zrobila kupke i dopiero dzis rano kolejna czyli bite 4dni przerwy!!!a podawalam w tym czasie jablko i jablko z gruszka!!ze sloiczka a tutaj wszystkie sloiczki od 4mies maja ryz wmieszany!!!czyli zatwardzajaco niby dzila??chyba zrobie przerwe z tym dokarmianiem calym przeciez mi sie nie spieszy z wprowadzaniem stalego jedzenia wiec moge poczekac do 6mies. zreszta zobacze. no a kupka byla dzisiaj baardzo smierdzaca!i bardzo twarda!i duzo bylo koncentrowania sie!!!:)

Gluszek napisalas:
Tamrunia a jak ty nie jesz cały dzień to nie boisz się że ci pokarm zaniknie - sory ze pytam wiem ze macie post ale to chyba troche kulawo dla ciebie - a karmiaca matka nie jest z niego zwolniona? Z tego co wiem to wodę mozecie pić prawda?

Nie nie boje sie juz bo po ponad 2tyg postu mam pokarmu w sma raz, tyle ile trzeba, na poczatku sie obawialam, ale juz nie bo sprobowalam i jak sieokazalo nie ma to nc do rzeczy! A wody nie ozna pic1nie mozna nic a nic!kompletnie nic do buzi wlozyc os switu do zachodu wiec pije min 1,5litra wody samej w nocy bo faktycznie pic sie mocno chce, a jesli chodzi o zwolnienie z postu to owzem jest cos takiego, ale jesli tracisz pokarm:)

a u mnie kaszki i zupki podaje moja mama - a więc mam karmienia z głowy.
Ja tylko daję cyca jak wracam z pracy. No i nauczyłam się już bezproblemowo ściągać mleko w pracy. W poniedziałek zajmowało mi to 30 minut a dzisiaj już tylko 10 minut.

Tamaruniu, o matko !!! ja to chyba bym zdechła jakbym jeden dzień nic nie zjadła i chyba po kryjomu wymykalabym się na jakieś frytki. o matko !!! powiedz czy umiesz myśleć o czymś innym niż o jedzeniu ? jak sobie radzicie w sytuacjach kryzysowych ?

Gosiek ale ty jesteś dzielna kobieta. Naprawde podziwiam : dwójka dziecki, praca i jeszcze karmisz piersią. brawo !!!

reklama
Do góry