reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
ja na 150 ml mleka dodaje prawie 3 lyzki stolowe powstaje gesta kaszka i taka daje tylko i wylacznie raz na noc.

Antoś zjadł dziś po raz pierwszy kaszk malinową - 120 ml - az mu sie uszy trzesły.

Kupiłam smoczek trójprzepływowy z Aventu i kaszka z butli smakuje ze hej.

Bedzie dostawał na noc.

Bez kaszki spi do 4 a potem budzi sie ok 7

no ja dzis o 21.00 sprobuje jej podac mleczko z wiecej zageszczona kaszka,bo lyzeczka to bylo stanowczo za malo,wiec sprobuje dwie lychcy stolowe,rowniez mam nowe smoczki aventa trojprzeplywowy,ale samego mleka jeszcze przez to nie chce pic bo za szybko leci,wiec moze kaszka bedzie w sam raz i zobaczymy ile dzis wytrzyma,bo wczoraj poprawa byla tylko o pol godziny

Moja zjadła dzisiaj 80ml kaszki tej mleczno-ryżowej więcej nie chciała i zaczeła wypluwać, za 15 min chciała znowu to dałam jej cyc. Zaraz po cycu kąpiel potem znowu cyc jeden potem drugi. Jak obudzi mi się o 23,00 to wywine orła i tyle ............. ::) żarłok jeden

reklama
A mi dzis lekarka mowila, ze kaszki i kleiki na wodzie mozna "grubaskom" podawac, bo one nie tucza - jedynie te na mleku. Ale oczywiscie tez one nie pozwola dziecku dluzej spac w nocy i jesli chcemy uczyc spania na noc to tylko te na mleku.

Do góry