reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
A moja Pola nadal nie zna innego smaku niż mamine mleczko:) Ostatni raz je około 22 i śpi do 6-7 rano. Bez dokarmiania , bez kaszek , kleikóww, itp. śpi całą noc :D :D :D

ja dzis dalam malej troche soczku tego co sama zrobilam z jakbek;)smakowalo jejchciala jeszzce ale dalam troszke by sparwdzic co i jak:) soczek cosc gesty wiec dalam przez ten smoczek 3 przeplywowy avent i szlo galdko;)
no bo dzis juz 4 miechy zosce stuknely:)

gratulacje dla Zosi:)alles besten...
gosiek mi powiedziała,zeby zaczac od soczkow i potem zupki no i zewzględu na "nadwagę" Kiniuśki hahahaha mam jej nie dawac kaszek ani nic na mleku poza cyckiem haahahahah

a dzis rano sprobowala kaszki bananowej z lyeczki i zjadla ze smakiem 30ml,miesznaka kaszki z woda,na poczatku sie dziwowalo a co to,ale wcinala rowno i nic nie wypluwala,ale mialam ubaw i tak dumna z niej jestem ;D Glodomorke sie z niej zrobil.

Kasiunka pieknie mala je z cycusia,masz pozywne mleczko ;D
czarownica no pieknie juz smakuje soczkow

super,ze juz moga probowac inne rzeczy niz mleczko,ja na razie podam tylko male ilosci rano papki,a wieczorkiem do mleczka kaszki,ale wciaz sie zastanwiam ile dosypac do mleka ::) ::) ::)

wlasnie dostalam paczke z HIPP kaszka mleczko dynia z ziemniaczkiem soczek jablkowy i lyzeczka hura hura hura lubimy takie prezenciczki;):)

reklama
Ja pare dni temu dostałam taki prezent z bobo vity...probka kaszki, mleczka, deserek i poradnik zywienia małego dziecka do 1 r.z Fajna rzecz juz sobie czytam i tam mam wszystko rozpisane co i jak dawac po kolei :)

Do góry