głuszek - ja tak też kiedyś miałam - pomagało jedynie karmienie piersią w pozycji spacerkowej ;D - tzn. na siedząco nie chciał a jak zaczęłąm z nim chodzić przy cycku - to jadł - po jakimś czasie mu przeszło. NIe wiem czemu czy jekieś widzimisie czy może coś zjadłąm i smak mu nie odpowiadał.
reklama
HMM GLUSZEK PWOIEM CI,ZE NATKA WLASNIE TAK ODSTAWILA CYCKA,PLAKAL JAK JEJ DAWALA,KRECILA SIE WIERCILA,CHIWLKE SSALA I ZAS TO SAMO I OCZYWSICEI SIE ZLOSCIL BO BYLA GLODNA A TU CIEZKO BYLO SSAC,WIEC JAK DALAM BUTLE TO BYL JUZ KONIEC CYCA W CIAGU DNIA,POTEM W NOCY JESZCZE JADLA,ALE JUZ OD JAKIEGOS CZASU,ZE MALO SSALA Z PIERSI POKARM ZACZOL ZANIKAC,JA JA PRZYSTAWIALM,ALE W NOCY BUDZILA SIE CZESCIEJ BI BYLA GLODNA,WIEC DUPA ZBITA I KARMIE MIESZANKA
ALE PROBUJ MOZE TO TYLKO TAKI DZIEN MIALA :
ALE PROBUJ MOZE TO TYLKO TAKI DZIEN MIALA :
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a ja wróce do tematu dziewczyny czy któraś zwas zagęszcza juz posiłki?
bo mi pani doktor zewzględu na duzy przyrost wagi Natalii nie pozwoliła zwiększac dawki mleczka czyli zostajemy na 120ml a jak mocno płacze to jeden posiłek mamzagęszczac mąką kukurydzianą.
zrobiłam tak raz i nie mogłam opanowac krzyku i płaczu małej.
Teraz wszyscy proponowali kaszke manna ale jej tez nie chce pic.Macie jakieś rady??
bo mi pani doktor zewzględu na duzy przyrost wagi Natalii nie pozwoliła zwiększac dawki mleczka czyli zostajemy na 120ml a jak mocno płacze to jeden posiłek mamzagęszczac mąką kukurydzianą.
zrobiłam tak raz i nie mogłam opanowac krzyku i płaczu małej.
Teraz wszyscy proponowali kaszke manna ale jej tez nie chce pic.Macie jakieś rady??
heksa
mi pani doktor kazała aby nie zwiększać ilości mleczka
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Przepraszam, ze sie wcinam. U nas dziewczyny na jeden posiłek wieczorny daja kaszke kukurydziana albo ryzowa. Moze to spróbuj heksa? Tylko pamietaj o innym smoczku, bo z tego do mleka dzidzia sie nie naje.
heksa
smoczek mam taki z powiększoną własnoręcznie dziurką bo w sklepie nie widziałam nic specjalnego
Irlandia a te kaszki to z NESTLE?
Irlandia a te kaszki to z NESTLE?
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Chyba tak a smoczki sa specjalne do kasze NUKa na pewno. Tylko nie wiem czy rozmiar od 0 do 6m-cy.