reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

głuszek - mój jak na razie z łyzeczki je lekarstwa - a i tak uwielbia jesc z łyzeczki - ale troch to trwa ;D - nie martw sie z głodu nie padnie - dzieci lubia nowe smaki ;) :D

reklama
U nas poszlo z lyzeczka od razu :) Wiadomo, ze na poczatku dziecko troche wypluwa, bo probuje ssac i memla jezorem, ale juz za 3 razem bylo naprawde super. Ala uwielbia papu z lyzeczki.

Ja mojej musialam dac marchwianke na zalecenie pani doktor z powodu biegunek...teraz porpstu zwiekszylam ilosc i dodalam jabluszka.Jak wczensiej robila same papy teraz robi ladna jedna gora dwie zbite kupki:). Z reszta wstrzymam sie do skonczenia 4 miesiaca :) Moja lyzeczki nie toleruje choc jak jest ardzo glodna to probuje siorbac:)

Głuszek ja już próbowałam z łyżeczki na próbę przed wyjściem do fryzjera żeby tata jakby co nakarmił. A więc: buzie ładnie otwiera, zamyka i wszyściutko wypluwa :laugh:

no to ucza sie juz bobasy jedzenia lyzeczka,ale to wszystko szybko sie dziej,przecierz niedawno rodzilysmy,szok,zaraz sie obrucimy i juz maluchy beda sligac ::) ;D ;)

reklama
Moja tez pluje lekami podawanymi z łyżeczki , ale coraz mniej bo mamusia znalazła na nią sposob: po wlożeniu łyczeczki do buzi nie wyciagam jej tylko delikatnie przytrzymuje nia języczek i czekam az mała połknie - czasami mnie oszukuje ;D przelknie ale nie wszystko ja wyciągam łżeczkę a ona ze śmiechem wypluwa ;D

Do góry