reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

Ja jak bede sama gotowac tez niebede dawac soli itd...i tez Judi dostaje 2 sloiczki od 7 miesiaca bo smakuja bardziej ze sa wlasnie mniej rozdrobnione i z kawalkami:)
Gosiek a pow jak sobie radzi z tymi chrupkami?to od ktorego miesiaca mozna je podawac?

reklama
Lilith - daję mu do łapki i sobie powolutku memle ząbkami i języczkiem. Po prostu super wcina. Czytałam w internacie, ze już od 6 miesiąca można podawać. Na różnych forach dziewczyny pisały, ze rozmawiały z lekarzami i nawet lekarze sami proponowali. W końcu to jest tylko kukuryydza - a ona jest w słoiczkach od chyba 5 miesiąca. A że to nie była jedna wypowiedź tylko kilkanaści to też spróbowałam. Kiedyś lekarka mi mówiła, ze będize mógł jej jeść tylko nie pamiętam od kiedy - zapitam się jak beę 9 listopada. Tylko trzeba poczytać w składzie bo niektóre sa z solą lub ze śładowymi ilościami orzechów itp. Te co ja kupiłam to były bez niczego ( 59 gr. a więc taniocha - i mu starczy taka paczka na conajmniej 2 tygodnie).

no to my chyba tez sprobujemy:) a one nie uczulaja?kukurydze w sloiczku jadla i nic jej nie bylo jest od 5:)

wiecie co?ja kupilam takie herbatniki dla Hafsy od 4miesiaca i tam jest gluten wiec tak dziwnie. a od kiedy mozna go podawac?gluten ten?

Tamarunia - gluten od 10 mies
a z tymi chrupkami to ja tez sprobuje. Od 7 miesiaca (czyli po skonczonych 6) mozna tez dawac biszkopty bezglutenowe i pol zoltka 2 razy w tyg.

Moja zółtko je juz od 3trzech tygodni ale raz w tyg. bo mozna w 5-m-cu podac kluski lane na zółtku wiec dałam. a chrupki to juz dawno pisałam ze dałam małej do jedzenia teraz troszke od czasu do czasu te biszkopty.

reklama
Do góry