reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
Abryz, NO PEWNIE!!!!!!!!!! Pierwsze co robie to ZAWSZE to sprawdzam!!!!!!!
lilith jesli dzidzia ma skazę to bardzo prawdobodobne że cielęcina uczula bo am te same bialka co mleko

Biedronka ja daję w południe albo zupkę albo kaszkę. Cyc na żądanie ale raczej na wpychanie bo w ogóle franca nie chce jeść, drze się, preży przy tym cycku, już mnie kurwica na nią bierze.....

Biedronka ja od rana do godzi 13.00 podaję cycek na żądanie, potem ok 15.00 obiadek albo owoce (po owocach znowu cyc) o 18,00 kaszka potem po kąpieli znowu cyc i tak śpi do 2.00 w nocy. Od drugiej śpi średnio do 7,30 i na dzień dobry cycek. Nie mamy żadnych problemów z jedzeniem, no może kaszkę długo je bo prawie pół godziny :dry:

Ja mam taki pomysł, że Marysia zaczeła jeść inne produkty które bardziej jej smakują i powoli sama się odstawia od piersi.

a dałam jej butlę to też nie chciała. Idzie z nią zgłupiec ostanio. CZasmi mam ochotę wyjsć i ja zostawic niech się drze i pręży i MIEĆ SWIETY SPOKÓJ!!!

pokarmu w cholerę aż cycki bolę, przestaje się drzec jak ją odstawiać od cyca - wiec kolka odpada. Chyba ma plewsniawi ale smaruyjemy Nestatyną od 1,5 tygodnia więc WATPIĘ, bo to jej się podziało kilka dni temu

reklama
-moze nie jest glodna?(jak glodna jest to je czy w ogole nie je?)
-albo moze jest za glosnow pokoju gdzie karmisz(hafsa tak ma jak jesr glosno)

Hafsa je teraz nawwet mniej niz 3cia czesc sloiczka:( juz nie wiem co mam robic?
kto ma pomysl dalaczego Hafsa nie chce jesc sloiczkow(juz 4tygodnie je tylko troszeczke , po 4ech tygodniach powinna jesc juz conajmniej sloiczek dziennie!)

Do góry