Wiecie moja je juz tak ze nic nie jest brudne i nawet sliniaka nie daje i czesto w wyjsciowych ciuchach ja karmie i strasznie wam zazdroszcze jakw idze jak wasze szkraby sa takie poplute i sie bawia....moja albos ie rozklada przed tv patrzy w niego i tylko buizie otwiera albo siedzi w krzeselku i to samo a kiedys lapala lyzeczke plula itd ale mi tego brak!!!!!!!!!!! teraz to czasem tylko raczka uderzy w lyzeczke i wszystko rozchlapuje ale to zadko
Gluszku sliczna jest ta twoja corcia!!
Ewe moja tez wueilbia najbardizej banany a potem dyznie z ziemniakiem! choc ostatnio miesne dania tez zasmakowaly! lubi jeszcze jarzynowa z porem!!! i fruta pure jablkowa!!! no i maliny!!!!
u nas zebow tez brak tylko nadal widac ... przebic sie nie moga......leje sie jej z buzi caly czas i to naorawde duzo! duzo wiecej niz kiedys a juz wtedy to bylo dla mnie duzo ale czekam cierpliwie im pozniej tym lepiej a i tak Judi nie narzeka tylko czasem ma zle dni z ich powodu.
Gluszku sliczna jest ta twoja corcia!!
Ewe moja tez wueilbia najbardizej banany a potem dyznie z ziemniakiem! choc ostatnio miesne dania tez zasmakowaly! lubi jeszcze jarzynowa z porem!!! i fruta pure jablkowa!!! no i maliny!!!!
u nas zebow tez brak tylko nadal widac ... przebic sie nie moga......leje sie jej z buzi caly czas i to naorawde duzo! duzo wiecej niz kiedys a juz wtedy to bylo dla mnie duzo ale czekam cierpliwie im pozniej tym lepiej a i tak Judi nie narzeka tylko czasem ma zle dni z ich powodu.