reklama
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Witajcie dziewczyny! Czytam sobie o tych twardych kupkach i troche sie zmartwiłam. Mój mały je juz owoce i zupki i robi takie kupy twarde (jak my) robi je czesto i bardzo zadko zdarzaja mu sie zadkie kupki. Myslałam ze jest to spowodowane nowymi posiłkami. A ja powinnam sie martwic takimi kupami??? mały jest zadowolony brzuszek ma miekki. czy tak nie powinno byc?:sick:
Iwonka myślę, że jeśli mały robi kupki regularnie i nic go nie boli to nie masz się czym przejmować.
U Polci już lepiej z kupkami. Zaprzestałam dawania marchewki i jabłka - daję dynie z ziemniaczkami i robi twarde, ale codziennie
U Polci już lepiej z kupkami. Zaprzestałam dawania marchewki i jabłka - daję dynie z ziemniaczkami i robi twarde, ale codziennie
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
I@nka u mnie Natala podobnie kupki ma twarde sztywne ze trudno je rozgniesc aby zobaczyc czy nie ma w srodku krwi czy czegos tam aale robi je 3 razy dziennie wiec ja przynajmniej uwarzam ze jest ok. a daje małej juz wiele rzeczy(równiez tzw. dozwolone od 6,7 10m-ca) i wszystko jest jak najbardziej ok.
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Dzięki!!:-) Uspokoiłam sie. U nas nie ma roznicy czy je jabłko , owoce lesne czy marchewke kupki sa takie same i częste. Jedynie co mu nie podchodzi to brokuły jak mu je dałam to sie biedak tak krzywił zjadł wprawdzie ale te jego miny . I dziekuje ze mi odpisałyscie. Niestety nie mam czasu zeby czynnie uczestniczyc w pogaduszkach ale staram sie przynajmniej czytac co piszecie. jednak kiedys mialam problemik i prosiłam o inforamcje ale zostałam zignorowana dziewczyny dalej prowadziły swoje rozmowy a do mnie nikt sie nie odezwał. wiem ze jestescie bardziej zżyte i jak sie ktos pojawia raz od czasu to nie warto zawracac sobie nim głowy. :-( Dlatego dziekuje:-)
T
Tamarunia
Gość
Inka czesciej sie odzywaj i sorry za ignorancje
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
I@nka to przepraszamy ale jak tak sobie piszemy i trzymamy sie tematu czasem i tu nam naszym stałym miedzy sobą zdarza sie nie odpowiedziec i czasami powtarzamy i pytamy po dwa razy nie zrazaj sie po prostu pytaj nawet 3 razy napewno odpowiemy w miare naszego doswiadczenia i wiedzy.
Zapraszam odwiedzaj nas częściej.Bedzie miło.
Zapraszam odwiedzaj nas częściej.Bedzie miło.
Abryz a dajesz te zupki? Kurde tam jest seler i ja sie trochę boje.
A tak w ogóle to mała nie chce mi w dzień jeść.... nie chce ssać, pluje łyżeczką nawet herbatką pluje. Trochę w nią wmuszałam cały dzień, ale a to wieczorem nadrabia bo odkad ją położyła już jadła 3 razy/
Kurde czy to ZĘBY???? Mam nadzieję ze nie przyplątało isę coć. tempka 37,0, śliny multum, rękaz cały czas w budzi igryzienie, clay dzień marudzila i źle spala. ZĘBY WYŁAŹCIE ZAKLINAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tak w ogóle to mała nie chce mi w dzień jeść.... nie chce ssać, pluje łyżeczką nawet herbatką pluje. Trochę w nią wmuszałam cały dzień, ale a to wieczorem nadrabia bo odkad ją położyła już jadła 3 razy/
Kurde czy to ZĘBY???? Mam nadzieję ze nie przyplątało isę coć. tempka 37,0, śliny multum, rękaz cały czas w budzi igryzienie, clay dzień marudzila i źle spala. ZĘBY WYŁAŹCIE ZAKLINAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama