reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

wlasnie na 150ml dawalam 3,5lyzki i nie bylo problemu z jedzeniem,rowniez szybko wcinala,ale wczoraj zrobilam gestrza i sie meczyla bo na 210 dalam 5lyzek,od niedawna wcina juz 180ml

reklama
Kurczę, ale te wasze dzieciaczki już dużo jedzą!!!
Na razie dałam Ani 2 słoiczki (po135 ml) jabłuszka i jabłuszka z gruszką. Zawsze dajęjej po pół słoiczka, bo myślałam, że więcej to będzie za dużo. Choć tak chętnie jadła, że było widać, że jeszcze by zjadła.

ja dałam mojej wczoraj krem jarzynowy z Hippa i zjadła pół słoiczka - ledwo co ale i tak jestem zadowolona. Dziś ja troche wysypał na buzi i zastanwaim sie czyt o nie po tej zupce (skłąd: zmieniak, marchew, gorszek, kalafior) - stawiam na kalafiora. DAm jej dizś jeszcze drugie pół słoiczka i jak ją bardziej wyspie to znaczy ze to zupka a nie np. coś ja zjadłam

Głuszek, patrzyłaś czy nie ma mleka i laktozy. Ja mam jobla na tym punkcie :-)
Kalafior jest raczej wzdymający.

a moja dzis po raz1 jadła kalafiora,bo niby jest od6 miecha,nawet jej smakowało...znaczy zupke kalafior,kartofel,marchew,seler,pietruszka:)
mam pytanko do mam małodokarmiajacych...ja DAJE kINI JEDEN POSIłEK INNY NIZ CYCEK DZIENNIE,A CYC NA żąDANIE DALEJ I TO ZJADA ZWYKLE NIE ZA DUżO...ile Wy dajecie???

Biedronka, ja daję słoiczek zupki (130-150g) na obiad i 120ml kaszki lub kleiku na kolację. Poza tym mały wypija dwa razy po 120ml herbatki. Reszta to cyc :-)

reklama
A wydaje mis ie ze ktoras z was pisala ze cielecina uczula...bo moja dzis obsypalo :(:( no i znow jej mleko zmienialam..lekarz mnie chyba zabije...:(

Do góry