reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos innego niz mleczko...

wlasnie na 150ml dawalam 3,5lyzki i nie bylo problemu z jedzeniem,rowniez szybko wcinala,ale wczoraj zrobilam gestrza i sie meczyla bo na 210 dalam 5lyzek,od niedawna wcina juz 180ml

reklama
Kurczę, ale te wasze dzieciaczki już dużo jedzą!!!
Na razie dałam Ani 2 słoiczki (po135 ml) jabłuszka i jabłuszka z gruszką. Zawsze dajęjej po pół słoiczka, bo myślałam, że więcej to będzie za dużo. Choć tak chętnie jadła, że było widać, że jeszcze by zjadła.

ja dałam mojej wczoraj krem jarzynowy z Hippa i zjadła pół słoiczka - ledwo co ale i tak jestem zadowolona. Dziś ja troche wysypał na buzi i zastanwaim sie czyt o nie po tej zupce (skłąd: zmieniak, marchew, gorszek, kalafior) - stawiam na kalafiora. DAm jej dizś jeszcze drugie pół słoiczka i jak ją bardziej wyspie to znaczy ze to zupka a nie np. coś ja zjadłam

Głuszek, patrzyłaś czy nie ma mleka i laktozy. Ja mam jobla na tym punkcie :-)
Kalafior jest raczej wzdymający.

a moja dzis po raz1 jadła kalafiora,bo niby jest od6 miecha,nawet jej smakowało...znaczy zupke kalafior,kartofel,marchew,seler,pietruszka:)
mam pytanko do mam małodokarmiajacych...ja DAJE kINI JEDEN POSIłEK INNY NIZ CYCEK DZIENNIE,A CYC NA żąDANIE DALEJ I TO ZJADA ZWYKLE NIE ZA DUżO...ile Wy dajecie???

Biedronka, ja daję słoiczek zupki (130-150g) na obiad i 120ml kaszki lub kleiku na kolację. Poza tym mały wypija dwa razy po 120ml herbatki. Reszta to cyc :-)

reklama
A wydaje mis ie ze ktoras z was pisala ze cielecina uczula...bo moja dzis obsypalo :(:( no i znow jej mleko zmienialam..lekarz mnie chyba zabije...:(

Do góry