Irlandia ja też mam alergiczkę. Mała jest na cycu (ja jestem na diecie) - lekarz mi kazał dokarmiać bo przestała przybierać na wadze i ma anemię. Kazał zacząc od zupek ale ja suię boję ją tak rzucać na głęboką wodę. Na razie je o 8 i 10 cyca o 12.00 je kleik ryżowy Nestle (wzbogacony jest w zelazo i witaminy i 120 ml już potrafi zjeść) o 15.30 je cyca o 18.00 cyca i o 19.30 (no i w nocy 12.00 a potem różnie).
Dawałam jej już jabłuszok i jest ok poróbowałam jabłko z dynią ale niechetnie dzis dałam soczek marchwiowo - jabłkowy przecierany ale bardzo się jej ulewało potem i ją wiecozrem wysypało wiec nie wiem czy od marchewki czy nie te pączki moje jeszcze pokutują
.
Musze ją nauczyc jeść coć innego niz cyc do 4 XII wracam do pracy a małą NIENAWIDZI butelki. A bebilonem pluje.
Trini - ma rozpulchnione i miękkie dziąsła. Zwasze mi się wydawało że takie maja bycna zęby a nie twarde?????
Dawałam jej już jabłuszok i jest ok poróbowałam jabłko z dynią ale niechetnie dzis dałam soczek marchwiowo - jabłkowy przecierany ale bardzo się jej ulewało potem i ją wiecozrem wysypało wiec nie wiem czy od marchewki czy nie te pączki moje jeszcze pokutują
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Musze ją nauczyc jeść coć innego niz cyc do 4 XII wracam do pracy a małą NIENAWIDZI butelki. A bebilonem pluje.
Trini - ma rozpulchnione i miękkie dziąsła. Zwasze mi się wydawało że takie maja bycna zęby a nie twarde?????