reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
Biedronka ja też nie dokarmiam :tak:, ale wczoraj jadlam sloiczek dynia z ziemniakami i mala tak patrzyła, że dałam jej łyżeczkę, ale jej to smakowało :szok::-D

Ale moja Krystynka wczoraj szamała marcheweczkę!! aż jej się uszy trzęsły i nawet tyle nie nabrudziłyśmy co ostatnio co mnie bardzo cieszy, jeszcze pare dni marchewki i sprobuje jablko z kleikiem ryzowym zeby zlagodzic smak. Jak przyjada Dziadki za 2 tygodnie to wnuczusia juz bedzie przeslicznie jadla :-D

UFF CIEZKO NADARBIAC WASZE POSTY I WKRECIC SIE W ROZMOWE,po wekendzie mam zaleglosci juz nadrobione i metlik w glowie.NO nic bede pisac z bigu,sorki

Nasza nunia jedzac wczoraj sloiczek,biedna potem caly dzien wymiotowala nie samkowalo jej , razem z mlekiem jedzenie ulewala,och jak mi szkoda jej bylo,ale dzis juz ulubiona mlchewczke z zmieniakiem chetnie zjadla:-)

no my tez zaczelismy sobie wprowadzac conieco. wczoraj Wiktuś zjadł cały słoiczek jabłuszka. a wyglądało to mniej więcej tak :)
jedzonkokn0.jpg

reklama
toola, no łapie :) czasami złapie za końcówkę łyżeczki i wszystko co się znajduje na niej ląduje na jego łapkach a później na wszystkim dookoła :)

Do góry