Kasiunka ja od skonczonych przez mojego skarba 2 miesiecy codziennie sie doje, teraz"tylko" 3 razy dziennie. Reszta to bebilon Ar. Jasne ze to meczące ale nie wiem jak mam to robic zeby nie miec jakiegos zastoju. Juz jak skonczy 4 miechy to bym chciała coraz mniej mu dawac mojego i jakos te sciaganie ograniczyc do 1 dziennie bo nie bede miała czasu. Aleks ładnie spał mi od 21, 22 do 6, 7 rano a od wczoraj po tym szczepieniu nie moze usnac wieczorem. Dzis zasnał po 23
Aha no i chciałam zapytac o ten smoczek bo kupiłam trojprzepływowy z tą kreseczka i nie wiem czy moge nim karmic małego bo to mleko AR jest b. geste i przez dwojke sie strasznie meczył a nie wiem czy przez tamten nie za mocno bedzie leciało, jak mu dzis zmieniłam to szybciutko wypił ale mu sie odbiło z serkiem
Aha no i chciałam zapytac o ten smoczek bo kupiłam trojprzepływowy z tą kreseczka i nie wiem czy moge nim karmic małego bo to mleko AR jest b. geste i przez dwojke sie strasznie meczył a nie wiem czy przez tamten nie za mocno bedzie leciało, jak mu dzis zmieniłam to szybciutko wypił ale mu sie odbiło z serkiem