reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

zgred my mamy problem z babcią,bo ja ewie nie kupuję już słodyczy at all,ale ona tonami jej kupuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Anzk ta zupa szpinakowa faktycznie jest pyszna- bez żadnych przypraw, a jakby była przyprawiona. Pola zjadła, aż jej się uszy trzęsły. Dzięki za przepis!!!:-)

a moja po słoiczkach dostała rozwolnienia mezylo nie dopilnował u i tyłek odparzony tak ze Nati nawet siedziec nie oze koszmar a teraz nocka przede mna
Tych chlopow to nic tylko udusic! Moj dzis mial ubrac Ali bluzeczke i co tam, ze jej na chama przez glowe przeciska i ona sie drze. On nie patrzy co z nia robi, bo przeciez skoki w tv leca. Ta sie wydziera, a on do mnie, ze ktostam iles skacze. No myslalam, ze go rozszarpie. :wściekła/y: Sorry, to nie ten watek, ale mam dosyc tego mojego meza ostatnio!
Alusia nareszcie pije kaszke na noc, ufff!

hihihi faceci co

moja cos ostatnio przy jedzeniu zaczyna wydziwiac w polowie odwraca glowe,wiec dostaje knapki:-) dzialala jak mowilam aby jadla za tatusia

Kasiunka cieszę się że zupka smakowała!:-) A to że taka doprawiona to zawdzięcza jabłku - ja do każdej zupy dodaję jabłko i każdej smak poprawi:tak: !

kurcze moja Mania tez coś zaczyna marudzić przy żarciu...niby dobrze wyglada ale je mało nadrabia to cyckiem pewnie...najbarziej smakuja jej żelki kwaśne, które wyrywa swojej starszej siosrze silą!
Dzis spróbuje tej zupki szpinakowej i koniecznie przetestuje dodanie jabłka :-)

no moj tez jak dotad pieknie zajadal wszystko co mu dalam a ostatnio w ogole sie nie koncentruje na jedzeniu, tylko biega po calym domu, w przelocie otworzy jape i mu wtedy cos wrzuce ale i tak nie zjada wszystkiego

Ja wlasnie od malego chce uczyc Natke,aby jadla spokojnie,na krzesle,bez szumu,gwaru,ale ostatnio wlasnie marudzi,moze sam chce jesc?,ale lyzka jej niewychodzi:no: Chce aby miala dobre maniery,nie chce aby biegala po domu i locie cos jadla,albo innym z talerza wybierala,albo po calym domu z ciastakim chodzila,jak nie zle poprostu nie ma deseru,bo jak wiecie po jedzeniu od razy je owoce i moze tez na to teraz czeka,myslac,ze jak skroci czas jedzenia,wezmie dwa kesy to dostanie deser,hahaha,nie u mnie takie sztuczki,wiem,ze pod tym wzgledem jestem surowa,oczywiwscie nic na sile.

reklama
ja tez bym chciala zeby jadl w jednym miejscu, ale niestety w moim domu nie ma miejsca na takie "miejsce". stolika do karmienia tez nie mam. dzisiaj zeby sie nie ruszal przywiazalam hustawke do krzesla i w niej go posadzilam

Do góry