reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

włąśnie odkryłam,ze chyba mi się ząb ukruszył:((((((( czy dentysta będzie wiedzial czy sie dziad ukruszył????
a ja bym mleko mogła pić wiadrami,ale nie uht tylko zwykle,gorące!!!!!!!!!!!
ale Kiniuśka pawiuje jak się napiję mleka:(((((((((((((a co to za atrakcja wypić pół kubka?już wolę poczekać jak abryzka:)))))))))))))))
nie wiem kropecka czy to ma aż taki wpływ na zęby ja zawsze piłam full mleka, moja siora wcale fakt,że miałam leczonego jednego zęba do ciązy z ewą,potem lawinowo się posypały,a moja siora luz ma z zębami ma 25 lat i jednego leczonego zęba

reklama
Biedronka napewno bedzie wiedział ze sie ukruszył bo to widac:-)
A ja dzis zrobiłam na obiadek młodemu danie polecone przez a+t+? ze szpinakiem i jak ładnie pachnie:-) pierwszy raz danie które zrobiłam dla młodego tak ładnie pachnie. Mam nadzieje ze bedzie mu smakowało.

A moj dzis jadł kopytka rączka i smiałam sie z niego bo musiał je oczywiscie wpierw porozgniatac łapką, powcierac w blat...no ale troche zjadł i juz zabawa sie zaczeła na całego wiec reszte mu pociapałam i włozyłam do zupy z pulpetem w sumie zjadł dzis strasznie duzy obiad jak na niego:szok: :tak:

Angie pewnie mu bardzo smakowało!:tak:
Ja nie cierpie mleka od zawsze :no: brrr na samą myśl!
Julka dzisiaj zjadła naleśniki z serkiem i polewą bananowo-truskawkową śpi już 2,5 godziny:szok:

Lilith, malej przeszlo praktycznie calkiem to uczulenie po powrocie do starego proszku (i jednoczesnie daje jej Zyrtec), wiec daje jej z powrotem wszystko i nic zlego sie nie dzieje. Jajka i tak dostawala juz dawno, tzn samo zoltko, ale przeciez zoltko ma wiecej bialka niz bialko :)

dokladnie z tym jajkiem:)
jak juz oki to super!pamietam tylko co wkoncu napisala ci Gluszek.

A my dzis jemy pierwszy raz kaszke pszenna bananowa!!! dorwalam taka dzis w sklepie z bobovity! nie mialam pojecia ze takie sa!

Buuu Alek b. ja lubił a teraz narazie nie moge mu dawac bananow:no: Tak swoja drogą to i tak mi sie wydaje ze to od pomidorowych zup było ale sprawdzam narazie te owoce i pomidory i zobaczymy po kolei co sie bedzie działo narazie jest ok, tylko bryndza ze ciagle tylko te jabłka i gruszki musi jesc:baffled:

Co do mleka to owszem jest w nim duzo wapnia ale niestety nie jest on tak łatwo przyswajalny jak z mleka kobiecego. i tu tkwi zagwozdka własnie. i jeśli chodzi o wapń to np. dużo więcje jest go w serze żółtymi jests lepiej przyswajalny niż z mleka. Mleko jest dal cielaków a nie dla ludzi - własnie dobrze ze napisalaś Zgred o tych cielakach. Krowa ma inny żoładek niż człowiek. Ale jest wielu zwolenników mleka jak i jego przeciwników. Ja tu kiedyś wklejałam artukuł o mleku - mogę ci poszukać jak chcesz - ale pewnie niełatwo ci będzie zaakceptowac to co jest tam napisane.

reklama
Do góry