reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
Czarownica przesypia CI cale noce tylko na cycu ???? w takim wypadku ja chcę twoją Zosię ;)

żartuję ;) za nic bym nie oddała tego wyjca ..... ::) No chyba że na 1 noc ;)

tak Zosia spala mi na cycu cale noce rekor do 13 godzin bez pzrerwy!! ona budzi sie tak ok 6 rano cyc i spi do 9! no ale jakies minusty sa bo konczy mi sie pokarm czytalam ze nocne karmienie pobudza laktacje trudno ja musialabymwstawac i sciagac pokarm ale za to dziki!!! teraz w dzien dostaje butle byba gryzie smieje sie i sie bawi i na noc butla i ok 6 cyc o 9 cyc i tak w kolo.........

jednak ją biorę ::) Moja Amelka bardzo szybko pobudzi Ci laktacje ;D będziesz miała nawał ;) Daję gwarancję ;D ;D ;D

ok to zamieniamy sie na tydzien ty odpoczniesz a ja bede miala mleczko:):)

o rany chyba bym sie zaryczala!!!!!!!!!!!!!!
nie wyobrazam sobie juz zycia bez Zosindry kochanej

moja wypija kaszke 150ml na noc takiej gesciejszej ze smoczka z Canpolu do kaszki i spi po niej cala noc!!!! taks ie zapycha:)
A kleik dostaje na sniadanie potem mleko:)

Moj budzi sie przewaznie ze 2 razy w nocy oczywiscie ja wliczam tez 6 rano do nocy...hehe. Dziewczyny mam taka probke kaszki mleczno ryzowej z bananami myslicie ze mogłabym mu sypnac z łyzeczke tego specyfiku do mleka na nocke czy lepiej sam kleik ryzowy czy cos w tym guscie?

ja daje wlasnie ta bananowa i juz robie takie gesciejsze jak widze ze jej to nie szkodzi! kleik dla niej byl zbyt lekki chyba...ale mysle zebys mogla troszeczke kleiku na poczatek sprobowac ale wiesz wprowadzaj tak stopniowo!

reklama
Ja dzisiaj kupiłam premierową kaszkę ryżową Bobovita. Zrobiłam gęściejsze niż mleko i zjadła Uwaga 60 ml !!!!!! ale się cieszę.
Jeszcze wam nie napisałam jaki mam patent na dziecko nie chcące butelki. Za radą którejś dziewczy z BB rozbroiłam ustnik z kubka nie kapka, zrobiłam gęściejsze mleczko i zjadła !!!!
Coprawda leje się i trzeba uważać żeby nie wlać całości ;) ale idzie lepiej niż ze smoczka . Bo tak mówiąc szczerze to z butelki ze smoczkiem nie szło wogóle. Potem dokarmiłam piersią i liczę na spanie przynajmniej do 2 w nocy, w przeciwnym wypadku wypisuje się z majówek :p

Do góry