reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

Dziewczyny, słuchajcie, mam Bebilon Pepti, który kupiłam jak moja córcia miała podejrzenie o alergię... Całe szczęście nie ma jej, ale wiem, że inne dzieci niestety mają :( czy któras z Was używa, bo chętnie się pozbęde.. ??? ???
Jest nieotwarte i ma date waznosci do listopada 2007

P1050383.jpg

P1050386.jpg

Jakby co, piszcie na priva albo bezposrednio na adres wanda_22@o2.pl

reklama
Wandzia chętnie go od Ciebie kupię. Napisz tylko ile mam Ci pieniązków przelać...

Dziewczyny - ja mam do zbycia Nutramigen, z którego ubyła tylko jedna porcja mleka - bo Antoś nie chciał go pić... też chętnie kogoś obdarzę...

__---------------------------------------------

Dziewczyny chciałam powolutku - może od przyszłego tygodnia zacząć dodawać do wieczornego karmienia do mleka odrobinę kszaki lub kleiku ryżowego. Jakiego rozmiaru smoczka używacie do takich mieszanek?

Amelka od jakiegoś czasu budzi się w nocy na karmienie i to średnio 3-4 razy :p . Postanowiłam że dam jej pierwszy raz kaszkę, bo jak wiadomo butelka u nas odpada. Spróbuję jej dać kilka łyżeczek, mam nadzieję że jej nic nie będzie. Chociaż wszędzie jest napisane że po ukończeniu 4 miesiąca, a jeśli karmi się piersią to po 6 miesiącu. Trochę się boję. Dziewczyny na cycu, jakbyście mi poradziły ? padam na pysk :p

Ja jak pisze po 4 mies to daje po 4 mies!
Twierdze ze ci ludzie wiedza lepiej i jak od 4 to od 4!!
zreszta rozmawialm z jednym lekarzem i powiedzil ze jelitka brzuszek ....dziecka nie zawsze jest przygotowany na taki jedzonko wiec mam pzrestrzegac tego co napisane:) i tego sie trzymam

Ja mam butelki z Aventu ...

może któraś stosuje?

a jak nie to może kupię jedną butelkę canpolu i smoczek - kaszka do tego...

ja tez mam butle Aventu i nigdzie nie widzialam smoczkow "kaszka" moze ro trojprzeplywowe?? na tym 3 biegu by pasowaly do kaszki?! wiem ze np Rybcia to sama zrobila wieksza dziurke w smoszku!!

czarownica pisze:
Ja jak pisze po 4 mies to daje po 4 mies!
Twierdze ze ci ludzie wiedza lepiej i jak od 4 to od 4!!
zreszta rozmawialm z jednym lekarzem i powiedzil ze jelitka brzuszek ....dziecka nie zawsze jest przygotowany na taki jedzonko wiec mam pzrestrzegac tego co napisane:) i tego sie trzymam
Czarownica masz rację, ale Ci ludzie nie mieszkają ze mną i nie wstają 3-4 razy w nocy~! bo dziecko głodne........ :p Normalnie jestem jak zombie. Dzisiaj dałam pierwszy raz odciągnełam mleczkiem i zagęściłam kleikiem tak aby dało się zjeść łyżeczką. Zjadła 5 łyżeczek, potem zaczeła pluć. Jestem z niej dumna. Zaraz wkleje jak pięknie wyglądała ........... ;D

reklama
Do góry