reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
A więc już po:) Maleństwo rośnie ładnie - całe 200gram:) Serduszko biło pięknie:) Mam tylko za wysoki poziom leukocytów więc doktor zapisał mi na 10 dni leki i kazał powtórzyć wyniki. Najlepsze to z płcią dziecka. Pyta mnie czy już znam więc mu mówię, że ostatnio doktor mówił, że na 70% chłopiec (wtedy to był 12 tydzień) i że dzisiaj potwierdzimy. Okazało się, że dzisiaj maleństwo za żadne skarby nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Doktor zaczął się śmiać i mówi, że dzisiaj to nawet na 70% nie wie więc nie będzie strzelał:) A więc może jeszcze.... wiem, wiem ważne żeby było całe i zdrowe. Ale tak to jest z tym wczesnym podawaniem płci:) Następna wizyta 23 grudnia i wtedy może będzie lepiej widać:)

Dusia super wiesici :-) ale sie ciesze :tak: No to teraz rozmawiaj z maluszkiem aby ładnie rozstawił nóżki na kolejnej wizycie;-):-)
200gr to tez duzy/a:-D

Agushka przykro mi, że nie jesteś zadowolona z wizyty...miałaś pecha, że trafiłaś na takiego lekarza:/

As, dusia gratuluję i cieszę się, że wszystko u Was w porządku:)

dziewczyny gratuluje rosnących maluszków:-)
dusia życzę żeby się maleństwo w końcu następnym razem objawiło:-D
suse życzę żeby to było nic poważnego będziemy różne jeszcze obajwy czuć kłucia ciągnienia brzucha to normalne w ciąży przynajmniej w większości przypadków ale jeżeli jest coś co mocno cię nie pokoi to pytać to nie zbrodnia w końcu lekarze od tego są;-) trzymam kciuki

reklama
Jestem wkurzona po wizycie:wściekła/y: Nie slyszalam tetna dziecka bo lekarz stwierdzil ze 17tydz to za szybko, polowkowe dopiero w styczniu bo 20tydz to tez za wczesnie:wściekła/y:Inne badania ok, badanie reczne tez w porzadku:tak: Zastanawiam sie nad zmiana lekarza:-( Wiem ze ten lekarz do ktorego chodze jest dobry ale jego praktyka mi sie nie podoba:no: Moze tylko pojde do innego na USG:tak: Jeszcze sie zastanowie z G co i jak:tak:

Do góry