reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Dziś miałam ktg w szpitalu w którym będę rodziła...póki co dzieciątko wysoko, skurczy brak....ale!--->wód płodowych mniej niż poprzednim razem,czyli coś tam ruszyło...w czwartek kolejna wizyta-mam nadzieję że będą dobre wieści:-):tak:

reklama
U nas duza wage przywiazuje sie do powrotu do stanu sprzed porodu, czyt. np. polozna raz-dwa w tygodniu sprawdza wysokosc dna macicy i pyta o kolor i intensywnosc krwawienia/plamien. Tez tak macie?

Jak tam wasze krwawienie i wydalanie? chodzi o to ,że juz mi wszystko prawie zanikło ,a dziś na wkladce znowu ślady krwi tzn nie takiej żywej ale jak by wymieszanej z woda? to normalne ??? ciagle jeszcze cos wylatywało bo bez wkładki nie moglabym być , ale te ślady krwi ????

u mnie juz krew nie leci, tylko jakby takie uplawy mleczko-krwiste czasami, raz cos leci a raz nie, jak narazie jestem na podpaskach i tak pewnie jeszcze zostanie przez jakis czas

z wydalaniem nie mam problemow, ale jeszcze moj bigasny hemoroid do konca sie nie schowal i troche mi przeszkadza w robieniu kupy

ja tez tak miałam . Myslałam,ze juz slicznie wszystko a po pewnym czasie znowu slady krwi...

ostatnio nawet jakis tydzien temu !! a zobacz ile juz jestem po porodzie. ale do 8 tyg nie ma sie co martwic bo tyle połóg moze trwac

Do góry