reklama
I jeszcze ja na Was czekam dziewczynki. Byłam dzisiaj na amnioskopii, usg i ktg. Wody czyste, żadnego rozwarcia, skurcze niewielkie. Blanka waży 3100 i generalnie jest drobniutka. Jak to pan doktor powiedział do wielkoludów nie należy, ale za to będzie mi łatwiej rodzić. Jeśli przez weekend nic się nie ruszy to w poniedziałek mam się stawić i znowu to samo co dzisiaj.
Trusia77
Fanka BB :)
Jola, Rozia, Joasia i Zuza jestem sama w szoku, ba gorzej dostałam takiego napadu płaczu ze strachu i chyba nie chcę rodzić!! Serio cykam się jak niewiem
Trusia77
ja już niewiem czy boję się blizny i bólu po czy tego właśnie spotkania, jakoś to do mnie nie dociera, chyba 9mcy to dla mnie za mało
Ja mam dokładnie takie same odczucia,tez odczuwam lęk przed tym spotkaniem z maleństwem. Nie boje się samego porodu,nie przeraża mnie myśl,że będzie bolało. Najbardziej teraz przeraża mnie ta nowa rzeczywistość po porodzie. To ogromna zmiana w życiu i nie wiem jak to "ogarniemy". Na chwilę obecną nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić dzieciaczka w domu,jakoś to do mnie nie dociera i ten brak wyobraźni też mnie troszkę martwi....
E
Eirema
Gość
Napiszę tylko tyle: mnie bolały same skurcze, rodzenie małego nie bolało wcale, a i nacinanie też, jakbym nie widziała nożyc to bym nie czuła nacięcia.
A jak już dostałam małego to sama wiedziałam co trzeba robić, i dlaczego on płacze.
To instynkt.
Więc głowa do góry, bez nerwów!!
A jak już dostałam małego to sama wiedziałam co trzeba robić, i dlaczego on płacze.
To instynkt.
Więc głowa do góry, bez nerwów!!
Trusia77
Pewnie że damy radę, hehe innego wyjścia już teraz niema. Dziś już jestem spokojniejsza, wczorajszy szok widocznie mija
reklama
Jola1205
jesteśmy po usg,
Waga "maleństwa" 4127g. Jak usłyszałam to aż mnie krocze zabolało.....
dostałam opis usg ale tu wszystko po ang cześć znalazłam w necie ale części nie.
Nie mogę na opisie znaleźć też długości dziecka, czy możliwe że tego nie zmierzono??
Waga "maleństwa" 4127g. Jak usłyszałam to aż mnie krocze zabolało.....
dostałam opis usg ale tu wszystko po ang cześć znalazłam w necie ale części nie.
Nie mogę na opisie znaleźć też długości dziecka, czy możliwe że tego nie zmierzono??