reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Jestem kochane .
Wróci8łam dosłownie 15-20 minut temu,ale było warto jestem megaaaaa zadowolona :-D:-D
Nasza iskierka ma 9,5 cm i uciekał skubaniec mały i nie dał się zmierzyć.
Żywe sreberko :tak:i pięknie kopał .:-D:-D:-D
Maluch znów nieco nadrobił i lekarz powiedział oj chyba będzie dużeeeee :szok::-D:-D:-D
Mam całą fotorelację 6 fotek maluszka.
Kazał mi mówić stop jak chciałam konkretne zdjęcie :-D:-D
W ten sposób mam czaszkę ,kręgosłup,maluszka w całości itp...
Ogólnie odpowiadał szczegółowo na moje pytania i sam opisał na bieżąco całe USG i te narządy ,które było widać :-):-)
Jest SUPER !!!!!
Fotki za chwilkę ,bo muszę wybrać.:eek::eek:
Super :-) bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa:tak:

reklama
Kości się rozchodzą z racji obciążenia łożyskiem,bo jest na dole i uciska.
Minie razem z rozwojem ciąży.
Muszę zmienić suwak bo maluch nadgonił prawie tydzień .
Dziś jest 15 tyg i 2 dni ,więc to już 16 tc.:szok::-D
Szyjka długa i zamknięta 47 mm ,więc minęło zagrozenie bezpośrednim poronieniem UFFFF
Leteinę powoli mam odstawiać ,Nospę zostawić 3x1 i zacząć brać witaminki jak mam ochotę ,bo konieczności nie ma.
Wszystkie wyniki dobre ,maluch rozwija się wzorcowo .:-):-):-)
Obiecane fotki.

AS fajnie że wszystko dobrze , zdjecia piękne.

Teraz będe już tylko same dobre wiadomości do samiutkiego maja az zaczniemy sie rozpakowywać:)

A ja mam taki problem od wczoraj wieczora po wypiciu polowy szklanki fanty(nie pije gazowanego w ciazy) i niewiem czy to od tego czy popadam w paranoje ale...zaczelo mnie kluc w lewym boku tak jakby jajnik albo wyzej...czort wie.Przez cala noc sie meczylam a teraz rano czuje taki dyskomfort w calym podbrzuszu.Mam juz w panice leciec do lekarza czy przeczekac.Takie bole mialam zawsze w owulacji.

As super ze maluszkiem wszystko w porzadku:tak: Ile zdjec:szok: Fajne:tak:
agushka tak to jest z tymi mlodymi lekarzami:baffled: Trzymam kciuki zeby prywatnie lekarz dokladniej Ci wszystko wyjasnil:tak:
suzi zdrowka oby przeziebienie szybko przeszlo:tak:
suse mnie ciagle cos kluje, trzymam kciuki zeby to nic groznego:tak:
Ja mam wizyte w poniedzialek, mam nadzieje ze jeszcze przed swietami ginek zrobi mi USG:tak:

As wspaniale wiesci,ktorych sie naprawde spodziewalam ;-)
Suzi1 kuruj sie Kochana!
Suse,Dorka w pierwszej ciazy tez mnie ciagle bolalo,ciagnelo etc...teraz tez czasem,ale to wszystko jest normalne.Trzymam kciuki!
Ja jestem 3dzien na zelazie.Na razie jakos sie trzymam.Cisnienie wciaz tragicznie niskie,ale juz za 1w2d mam gina,bede sie martwila razem z nim;-)

reklama
Do góry