reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
U mnie normą jest niskie ciśnienie, ale w ciązy bije rekordy. 120/45 np ;) A zwykle jak mierzę to jest jakieś 110/60-50 ;)

ja juz po wizycie u poloznej, serduszko bije :) wyniki wszystkie są bardzo dobre. kolejna wizyte dopiero mam 14 lutego w 28 tyg

czarnula super wieści!
przez chwilę zszokowana byłam że następna wizyta dopiero w walentynki ale spojrzałam, że ty w UK mieszkasz więc to normalne.

tez sie zdziwiłam ze dopiero za prawie 3 mc kolejna wizyta. w pierwszej ciazy chyba tak nie mialam - kurcze nawet nie pamietam :)
tak czy siak usg w szpitalu bede miala 9 stycznia wiec nie jest zle :)

reklama
Czarna bardzo sie ciesze.
A co do mnie...napisalam na ogolnym,ale teraz juz tutaj tylko dopisze,ze dostalam jednak zelazo-specjalnie wyszukane dla mnie przez gina(wlasnie odpisal mi na maila)-tylko teraz musza go szukac po caly regionie(dzwonilam do apteki).Podobno jest bardzo dobrze przyswajalne,bo nie zawiera czegos tam w skladzie co inne zelaza.Zobaczymy.

p.s.Tak "fajnie" mi pobrali wczoraj krew,ze mam gulke wielkosci 5cm na rece,bo oczywisce pekla zyla.

Ostatnia edycja:
Do góry