reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Natalka - ja też mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk. Najgorsze jest to, że dzisiaj się zupełnie przed wizytą nie denerwowałam (to na wcześniejsze wchodziłam bardziej zestresowana i ciśnienie było w normie) :-( będę się teraz regularnie mierzyć.
I oby szyjka już się nie skracała bo :angry:

Czarnula gratuluje udanej wizyty:-) moj maluszek tez postanowił sie narazie sie nogami obrócic , takze mam nadz ze do tego 36 tyg nasze szkarby jeszcze fikna głowka w dól :-)

Anik no ja tez mam nadz ze to jednorazowo , caly czas kciuki zacisniete ! bedzie dobrze !

kilolek z Misia mialam pod koniec ciazy,a teraz juz mi wyskoczyly ok 12tyg:no: Kazdy lekarz mowil ze juz tak musi byc, tej ginek co do niego teraz chodze dal mi jakies tabletki:tak:Na razie nie wykupilam musze isc do lekarza na moje prywatne ubezpieczenie zeby mi dal skierowanie na badania i ta recepte wypisal:tak: Mi po cesarce szybko zeszly te zylaki ze sromu, a teraz to sie zobaczy:tak:

Obiecalam,ze napisze.Musialam wyslac emailem lekarzowi wyniki,wiec skorzystam z ostatniej silnej woli i Wam napisze,ze...wyniki nie sa wogole zadowalajace,anemia sie powiekszyla i mam brzydkie zakazenie drog moczowych:-(Zobaczymy co bede miala zalecone teraz od mojego gina.Ide "zemdlec" pod koldra :*

fiore trzymaj sie,ja z anemia walcze cale zycie...Dostaniesz cos na te bakterie i ci przejdzie.Jeszcze 70 dni-dasz rade :)

gratuluję udanych wizyt!
fiore tak jak pięknie napisała już tak blisko trzymaj się kochana odpoczywaj będzie dobrze bo przecież musi być:tak:

fiore trzymaj się ,dasz radę.
Dziękuję za kciuki.
Ja już po wizycie i wszystko dobrze.Szyjka 31 mm i zamknięta,żadnych infekcji nie ma, tylko mam niskie ciśnienie ale tego się spodziewałam bo ja niskociśnieniowiec jestem a teraz to atmosferyczne spadło więc moje też niskie.Hanulka ślicznie rośnie i tak jak myślałam obróciła się główką w dól i ucisk który czuję w kroczu spowodowany jest właśnie tym, no cóż dam radę, najważniejsze że niunia zdrowa.oczywiście dostałam skierowanie na badanie glukozy na samą myśl aż mi niedobrze.

reklama
Dziewczynki mam wyniki tej glukozy .
Wyniki się potwierdziły
glukoza na czczo 87
poi 2 godzinach 97
Wyniki więc super !!!
Cukrzycy nie mam
HURRRAA !!!!!!:-D:-D:-D:-D

Do góry