reklama
ewa i ja skorzystam, napisz jeszcze z jakiej rybki robisz, ja jeszcze nigdy w życiu nie robiłam ryby po grecku, ale mam ochotę już od dłuższego czasu
jeszcze jedno pytanie, zapiekasz to jeszcze w piekarniku, bo i takie przepisy widziałam, no i jak podajesz, tylko na zimno??
jeszcze jedno pytanie, zapiekasz to jeszcze w piekarniku, bo i takie przepisy widziałam, no i jak podajesz, tylko na zimno??
bedytko robiłam z filetem dorszcza, morszczuka, pangi. moja mama natomiast używa tylko makreli- i też bardzo pasujeewa i ja skorzystam, napisz jeszcze z jakiej rybki robisz
nie zapiekam.choć wydaje mi sie, że to kwestia gustu. sama na ciepło nigdy nie próbowałam, ale wrzucic na parę minut do piekarnika- też ciekawie brzmi
oj jak Ci fajnie:-)a ja mam dziś pierogi z mięskiem i kapuchąmmmmmmmmmm ...mamusia zrobiła , zamroziła i przywiozła;P
ostatnio miałam brytfankę gołąbków od mojej mamy, jadłam aż się skończyły
ale ja też nie mam najgorzej, prababcia urodziny miała to lodówka pełna, a jeszcze wczoraj rolady zrobiłam, to mamy mięcha do końca tygodnia
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mniam, ale pysznosci :-)
O, dawno golabkow nie robilam, jutro mam wolne, wiec moze zrobie
U nas dzisiaj zupka ogorkowa z ziemniaczkami, a na drugie kurczak z piekarnika (taki mocno naczosnkowany, mhhh:-) ) i kapucha czerwona
O, dawno golabkow nie robilam, jutro mam wolne, wiec moze zrobie
U nas dzisiaj zupka ogorkowa z ziemniaczkami, a na drugie kurczak z piekarnika (taki mocno naczosnkowany, mhhh:-) ) i kapucha czerwona
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jakie cycki?u nas dzisiaj był rosołek (ulubiona zupa Ali), cycki, ziemniaki i gotowana biała kapusta, zrobiona na surówkę;-)
reklama
no z kurczakaJakie cycki?