reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co na obiad.....?

reklama
ewa i ja skorzystam, napisz jeszcze z jakiej rybki robisz, ja jeszcze nigdy w życiu nie robiłam ryby po grecku, ale mam ochotę już od dłuższego czasu:tak:
jeszcze jedno pytanie, zapiekasz to jeszcze w piekarniku, bo i takie przepisy widziałam, no i jak podajesz, tylko na zimno??

ewa i ja skorzystam, napisz jeszcze z jakiej rybki robisz
bedytko robiłam z filetem dorszcza, morszczuka, pangi. moja mama natomiast używa tylko makreli- i też bardzo pasuje;)

jeszcze jedno pytanie, zapiekasz to jeszcze w piekarniku, bo i takie przepisy widziałam, no i jak podajesz, tylko na zimno??

nie zapiekam.choć wydaje mi sie, że to kwestia gustu. sama na ciepło nigdy nie próbowałam, ale wrzucic na parę minut do piekarnika- też ciekawie brzmi;)

a ja mam dziś pierogi z mięskiem i kapuchą:)mmmmmmmmmm ...mamusia zrobiła , zamroziła i przywiozła;P
oj jak Ci fajnie:-)
ostatnio miałam brytfankę gołąbków od mojej mamy, jadłam aż się skończyły:-D:-D:-D
ale ja też nie mam najgorzej, prababcia urodziny miała to lodówka pełna, a jeszcze wczoraj rolady zrobiłam, to mamy mięcha do końca tygodnia:-p

gołąbki, pierogi - mniaaaam!!! ani jednego, ani rugiego sama nie robie:sorry2: gołąbki śrenio mi wychodzą, pierogi o czasu do czasu od mamy dostaje...

u nas dziś makaron z pesto i kurczakiem;)

Mniam, ale pysznosci :-)

O, dawno golabkow nie robilam, jutro mam wolne, wiec moze zrobie :tak:

U nas dzisiaj zupka ogorkowa z ziemniaczkami, a na drugie kurczak z piekarnika (taki mocno naczosnkowany, mhhh:-) ) i kapucha czerwona :tak:

u nas dzisiaj był rosołek (ulubiona zupa Ali), cycki, ziemniaki i gotowana biała kapusta, zrobiona na surówkę;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry