reklama
nieagatka
Fanka BB :)
mysle i mysle od wczoraj co Ci napisac i wymyslilam tylko tyle, ze bedziesz mogla w robocie na kogos jape wydrzec jak w domu Cie wkurza@nieaagatka dlaczego pominęłaś mój post może Ty dodasz mi otuchy
no to nie wątpliwie że mogę być nie miłamysle i mysle od wczoraj co Ci napisac i wymyslilam tylko tyle, ze bedziesz mogla w robocie na kogos jape wydrzec jak w domu Cie wkurza
U nas jest tak ze na wiecej ja ppzwalam noestety do ojca ma respektA co do porzadku to i owszem jak zostawie ich na 15min.i wracam to w salonie i sypialni jest taki sajgon ze szlak mnie trafia.ja troche ogarniam na biezaco tzn.jak rozwali po podlodze poduszki i koc a wodze ze juz sie wybawila w to to spowrotem na kanape a moj maz zlewka moze i caly tydzoen taki barlog byc byleby on nie musial sie wysilic i wstac z kanapytylko wiesz jak to z tymi chłopami po powrocie pewnie będzie sajgon bo tatuś na wszystko pozwoli aby tylko spokój był a i sam dołoży cegiełkę do porządku a raczej jego braku
Artemida90
U nas to nie ja sprzątam tylko Wiktor, koniec zabawy - sprzątane i nie ma ze boli. Uczyłam od małego, jak jest zmęczony sprzątamy razem ale nigdy nie robię tego ja sama.U nas jest tak ze na wiecej ja ppzwalam noestety do ojca ma respektA co do porzadku to i owszem jak zostawie ich na 15min.i wracam to w salonie i sypialni jest taki sajgon ze szlak mnie trafia.ja troche ogarniam na biezaco tzn.jak rozwali po podlodze poduszki i koc a wodze ze juz sie wybawila w to to spowrotem na kanape a moj maz zlewka moze i caly tydzoen taki barlog byc byleby on nie musial sie wysilic i wstac z kanapy
Hejka
I ja się pochwale moim in vitro-wym cudem.
15.06.23 przyszła na świat Antosia z ak
Jesteśmy zmęczone, ale szczesliwe. Mała daje popalić. Widzę po niej, że coraz więcej czasu ma otwarte oczka, mniej śpi w dzień, więc jeździmy po chacie w baby hug-u. Naprawdę polecam, podjeżdżam nawet do łazienki gdzie przez siateczkę widzę co mała wyprawia a trafił nam się mega krzykacz, ze wszystkiego robi drame
Przy psim dziecku, super sprawdza się regulacja wysokości, jak również kąt nachylenia gdy dziecko ma refluks. Więc młoda ma tam drzemki w ciągu dnia i również wyje w nim w ciągu dnia, dlatego śpiewamy jej "to cała ja, to właśnie ja, królowa łez"
A jak Wasze pociechy?
Pozdrawiam i zycze dużo cierpliwości ❤
Jesteśmy zmęczone, ale szczesliwe. Mała daje popalić. Widzę po niej, że coraz więcej czasu ma otwarte oczka, mniej śpi w dzień, więc jeździmy po chacie w baby hug-u. Naprawdę polecam, podjeżdżam nawet do łazienki gdzie przez siateczkę widzę co mała wyprawia a trafił nam się mega krzykacz, ze wszystkiego robi drame
Przy psim dziecku, super sprawdza się regulacja wysokości, jak również kąt nachylenia gdy dziecko ma refluks. Więc młoda ma tam drzemki w ciągu dnia i również wyje w nim w ciągu dnia, dlatego śpiewamy jej "to cała ja, to właśnie ja, królowa łez"
A jak Wasze pociechy?
Jaskolcia
Gratuluję ale mały SłodziakHejka
Zobacz załącznik 1543481
A jak Wasze pociechy?
No Hej CukiereczkuHejka
Zobacz załącznik 1543481
A jak Wasze pociechy?
reklama
skąd ja to znamU nas jest tak ze na wiecej ja ppzwalam noestety do ojca ma respektA co do porzadku to i owszem jak zostawie ich na 15min.i wracam to w salonie i sypialni jest taki sajgon ze szlak mnie trafia.ja troche ogarniam na biezaco tzn.jak rozwali po podlodze poduszki i koc a wodze ze juz sie wybawila w to to spowrotem na kanape a moj maz zlewka moze i caly tydzoen taki barlog byc byleby on nie musial sie wysilic i wstac z kanapy