U nas działało że mleczko śpi i może dostać tylko wodę, było trochę płaczu ale jakoś poszło.Kurcze u nas mm tez odzoe non stop nawet w nocy
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
ja tez w nocy odstawilam mowiac, ze spi. Bunt byl 3 dni, z czego jedna noc tak fest, potem juz luzik. Szkoda zebow, nocne jedzenie robi duze szkody. Lepiej niech poplacze moment i zapomni o butli w nocy niz niech placze potem na fotelu dentystycznym jak bedzie miec 4 lata. Wierz mi, nie chcesz tego widziec…Kurcze u nas mm tez odzoe non stop nawet w nocy
Ja byłam z moimi szogunami w poniedziałek u stomatologa i każda po jednej dziurce, ale to starsza 10 latka panikara narobiła więcej chalasuja tez w nocy odstawilam mowiac, ze spi. Bunt byl 3 dni, z czego jedna noc tak fest, potem juz luzik. Szkoda zebow, nocne jedzenie robi duze szkody. Lepiej niech poplacze moment i zapomni o butli w nocy niz niech placze potem na fotelu dentystycznym jak bedzie miec 4 lata. Wierz mi, nie chcesz tego widziec…
nieagatka
moja 4 latka miala 4 ubytki - w wyniku zaniedbania wczesniejszej stomatolog i jak sie dowiedielismy mega slabych zebow. Rekonstrukcja 2 zebow, korona na trzecim - u 4 latki. Wyobraz to sobie… w sumie pewnie z 10h na fotelu, zajebiscie dala rade, ale ile to kosztowalo nerwow jej i moich to szkoda gadac…Ja byłam z moimi szogunami w poniedziałek u stomatologa i każda po jednej dziurce, ale to starsza 10 latka panikara narobiła więcej chalasu
Oj to współczuję, biedna maleńka. Moja 10 latka pierwszy ubytek ale już w stałym zębie, nie chce panna myć dokładnie zębów to pocierpiała może to ją czegoś nauczy.moja 4 latka miala 4 ubytki - w wyniku zaniedbania wczesniejszej stomatolog i jak sie dowiedielismy mega slabych zebow. Rekonstrukcja 2 zebow, korona na trzecim - u 4 latki. Wyobraz to sobie… w sumie pewnie z 10h na fotelu, zajebiscie dala rade, ale ile to kosztowalo nerwow jej i moich to szkoda gadac…
Artemida90
chyba wygramy plebiscyt na ujowe matki jakby była do kupienia instrukcja obslugi dziecka, byłabym pierwsza w kolejce.Kurcze u nas mm tez odzoe non stop nawet w nocy
nieagatka
a ten kto by wydal taka ksiazke mialby wiecej hajsu niz Gates czy inne Kardasziankichyba wygramy plebiscyt na ujowe matki jakby była do kupienia instrukcja obslugi dziecka, byłabym pierwsza w kolejce.
Ciesz się że masz gdzie wracać, ja jestem bezrobotna, i szukam czegoś normalnego a ceny w sklepach mnie przerażają.Ej no kto mnie pocieszy za tydzień wracam do pracy
reklama
Ja nie pocieszę bo sama nie mogłam się doczekać kiedy wrócę do ludziEj no kto mnie pocieszy za tydzień wracam do pracy
Ale spokojnie. Na początku jest trochę ciężko z organizacją a potem jak wpadniesz w rytm to idzie sprawnie