Tzn od kiedy zaczelas go uczyc ze ma sprzatac mniej wiecej? Musze o tym pomyslec… ile nauki ma taki maluszek to szok…. Chłonie wiedzę… cos niesamowitego…U nas to nie ja sprzątam tylko Wiktor, koniec zabawy - sprzątane i nie ma ze boli. Uczyłam od małego, jak jest zmęczony sprzątamy razem ale nigdy nie robię tego ja sama.
reklama
Mega fajne rzeczy w tej Twojej ksiazce… jaki ona ma tytul? Warto miec swiadomosc… maly czlowieczek tyle emocji i wrazen przezywa, ze dobrze by mu jakos pomoc…nie moge ogarnac jak mozesz pisac o dwulatce, ze jest podla… Jakos tak mnie to mega razi.
Artemida90
Fanka BB :)
hmm u nas zaczęło się jak tylko nauczył się przemieszczać - pełzać, raczkować. Nie kończyliśmy dnia zanim nie posprzątaliśmy zabawek. Wiadomo ze na początku dużo pomagaliśmy. Potem jak już chodził naszej pomocy było coraz mniej. Nasz zaczął pełzać i raczkować jakoś jak miał niecałe 7 miesiecy. A pierwsze kroki jak miał ok 10 miesiecy.Tzn od kiedy zaczelas go uczyc ze ma sprzatac mniej wiecej? Musze o tym pomyslec… ile nauki ma taki maluszek to szok…. Chłonie wiedzę… cos niesamowitego…
nieagatka
pisalam pare stron wczesniej - rozwoj psychiczny dziecka. Poradnik dla rodzicow, nauczycieli i psychologow.Mega fajne rzeczy w tej Twojej ksiazce… jaki ona ma tytul? Warto miec swiadomosc… maly czlowieczek tyle emocji i wrazen przezywa, ze dobrze by mu jakos pomoc…
Artemida90
czy to ta?pisalam pare stron wczesniej - rozwoj psychiczny dziecka. Poradnik dla rodzicow, nauczycieli i psychologow.
Załączniki
nieagatka
tak, dokladnie.czy to ta?
Artemida90
jak będę w Empiku w pl to kupietak, dokladnie.
Ok nie sądziłam ze to tytulpisalam pare stron wczesniej - rozwoj psychiczny dziecka. Poradnik dla rodzicow, nauczycieli i psychologow.
Orchidea33
chyba jakas nowa wersja jest bo widzę, ze wyprzedana ta co wrzucilas. Bo tez chcialam kupicjak będę w Empiku w pl to kupie
reklama