reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama

Załączniki

• IMG_4279.jpeg
    IMG_4279.jpeg
    135 KB · Wyświetleń: 44
Cześć dziewczyny, kiedyś prężnie się tutaj udzielałam. Teraz mam pytanie. Niestety na kto po in vitro moje pytanie pozostało bez odpowiedzi. Jestem po transferze. Biorę cały czas Prolutex. Czy któraś z Was może brała tylko zastrzyki? Nie mam żadnego innego progesteronu. Nie wiem czy to nie za mało. Poza tym kłuje się dopiero niecaly tydzień a mój brzuch to sito. I cały w siniakach. Czy ja coś źle robię? Miejsce wkłucia później mnie boli.

Cześć dziewczyny, kiedyś prężnie się tutaj udzielałam. Teraz mam pytanie. Niestety na kto po in vitro moje pytanie pozostało bez odpowiedzi. Jestem po transferze. Biorę cały czas Prolutex. Czy któraś z Was może brała tylko zastrzyki? Nie mam żadnego innego progesteronu. Nie wiem czy to nie za mało. Poza tym kłuje się dopiero niecaly tydzień a mój brzuch to sito. I cały w siniakach. Czy ja coś źle robię? Miejsce wkłucia później mnie boli.
Hej
Prolutex niby jest z racji zastrzyku chyba tym naj progesteronem…
A pytanie: jestes na cyklu sztucznym? ale jak chcesz sama cos dolozyc to Ci wyślę luteinę dopochwową jesli jestes z PL?

reklama
ja mialam tez inne leki. Jesli chodzi o brzuch to niestety po prolutexie jest kiepsko... Ja mialam takie twarde miejsca po wkluciu i mega duzo siniakow 😞 wszystko dobrze robisz, taki lek 😕

Do góry