Artemida90
Fanka BB :)
wysłałam na privDawac maile to Wam powysylam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wysłałam na privDawac maile to Wam powysylam
Ty mi lepiej wyalij obaluge 2latkiDawac maile to Wam powysylam
napisalam na priv. Dzieki ❤❤Dawac maile to Wam powysylam
ja Ci to juz wklejalam, nie?Ty mi lepiej wyalij obaluge 2latki
Padłam . No cóż nieagatka.... Cała mamusiaNoo moje pierwsze sukcesy wychowawcze, pochwale sie
Moja 6 latka: mogw ogladac bajki?
Ja: nie, idz posprzataj pokoj, potem sie zobaczy
Moja 6 latka: No jprdl
Zeby nie bylo - kare ma.
taaa wiesz co bedzie za chwile? Trzylatka bedzie mowic to samo. Juz ostatnio uslyszlam, zajmij sie soba i sie nie wtracaj (zacytowala starsza ).Padłam . No cóż nieagatka.... Cała mamusia
HejCześć dziewczyny, kiedyś prężnie się tutaj udzielałam. Teraz mam pytanie. Niestety na kto po in vitro moje pytanie pozostało bez odpowiedzi. Jestem po transferze. Biorę cały czas Prolutex. Czy któraś z Was może brała tylko zastrzyki? Nie mam żadnego innego progesteronu. Nie wiem czy to nie za mało. Poza tym kłuje się dopiero niecaly tydzień a mój brzuch to sito. I cały w siniakach. Czy ja coś źle robię? Miejsce wkłucia później mnie boli.
ja mialam tez inne leki. Jesli chodzi o brzuch to niestety po prolutexie jest kiepsko... Ja mialam takie twarde miejsca po wkluciu i mega duzo siniakow wszystko dobrze robisz, taki lekCześć dziewczyny, kiedyś prężnie się tutaj udzielałam. Teraz mam pytanie. Niestety na kto po in vitro moje pytanie pozostało bez odpowiedzi. Jestem po transferze. Biorę cały czas Prolutex. Czy któraś z Was może brała tylko zastrzyki? Nie mam żadnego innego progesteronu. Nie wiem czy to nie za mało. Poza tym kłuje się dopiero niecaly tydzień a mój brzuch to sito. I cały w siniakach. Czy ja coś źle robię? Miejsce wkłucia później mnie boli.