eij
Fanka BB :)
Zazdro ja dziś ostatni dzień macierzyńskiegoEj no kto mnie pocieszy za tydzień wracam do pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdro ja dziś ostatni dzień macierzyńskiegoEj no kto mnie pocieszy za tydzień wracam do pracy
Ja tam sie ucieszylam na drugi dzien w pracy.Odppczywam od domu.mimo ze Miske kocham miloscia absolutna to potrzebuje tego czasu z doroslymi i od noej.Woesz moja to taka zywa i podla ze ja w noedziele juz poniedzialku sie nie moge doczekac takze ten...Ej no kto mnie pocieszy za tydzień wracam do pracy
nie moge ogarnac jak mozesz pisac o dwulatce, ze jest podla… Jakos tak mnie to mega razi.Ja tam sie ucieszylam na drugi dzien w pracy.Odppczywam od domu.mimo ze Miske kocham miloscia absolutna to potrzebuje tego czasu z doroslymi i od noej.Woesz moja to taka zywa i podla ze ja w noedziele juz poniedzialku sie nie moge doczekac takze ten...
Bo to ja najlepiej okresla niestety.Ostatnio ma faze bicia zwlaszcza mnie i to gdzoe popadnie ot o wszystko.Nie wiem czy to normalne ale jak jej mowisz ze boli-bo naprawde potrafi przylpzyc czy potargac za wlosy -to ona zadowolona i jeszcze sie cieszy i smieje.nie moge ogarnac jak mozesz pisac o dwulatce, ze jest podla… Jakos tak mnie to mega razi.
wiec ja powtorze - ona ma dwa lata. Poczytaj co sie z nia dzieje, jaki to dla niej trudny czas. Masz byc jej wsparciem i drogowskazem, a nie zakladac, ze ten malutki czlowiek robi to, bo jest zly. Dzieci sie zle nie rodza, wszystko co ona wie o zyciu wie od Was, jej najblizszych. Bije, bo nie radzi sobie z emocjami, nie bo jest podlaBo to ja najlepiej okresla niestety.Ostatnio ma faze bicia zwlaszcza mnie i to gdzoe popadnie ot o wszystko.Nie wiem czy to normalne ale jak jej mowisz ze boli-bo naprawde potrafi przylpzyc czy potargac za wlosy -to ona zadowolona i jeszcze sie cieszy i smieje.
no wracać to mam gdzie bo tam w tym Srauflandzie nie ma kto pracować więc czekają a co do cen to masz rację ceny kosmos my dodatkowo mamy dwa kredyty więc że tak powiem bank się nie pyta czy ja chcę wrócić pomimo tego że partner zarabia ładnie to jedzą nas raty więc na jedną pensje absolutnie nie możemy sobie pozwolićCiesz się że masz gdzie wracać, ja jestem bezrobotna, i szukam czegoś normalnego a ceny w sklepach mnie przerażają.
no ciężko będzie bo mała dopiero od września do żłobka ale moja mama będzie jej pilnowała w lipcu a w sierpniu Grzesiek ma urlop no ale stan mojego umysłu jest nie opisany jeszcze jak się dowiedziałam że chcą mnie dać na punkt informacyjny gdzie każdy przychodzi z żalami to serio myślę że mogę wystąpić w UwadzeJa nie pocieszę bo sama nie mogłam się doczekać kiedy wrócę do ludzi
Ale spokojnie. Na początku jest trochę ciężko z organizacją a potem jak wpadniesz w rytm to idzie sprawnie
a idź w uj z taką zazdrością jeszcze mała trzeba do mamy wozić bo ona nie chce jej nam tu pilnować bo mówi że nie będzie w klatce czytaj dalej w blokuZazdro ja dziś ostatni dzień macierzyńskiego
tylko wiesz jak to z tymi chłopami po powrocie pewnie będzie sajgon bo tatuś na wszystko pozwoli aby tylko spokój był a i sam dołoży cegiełkę do porządku a raczej jego brakuJa tam sie ucieszylam na drugi dzien w pracy.Odppczywam od domu.mimo ze Miske kocham miloscia absolutna to potrzebuje tego czasu z doroslymi i od noej.Woesz moja to taka zywa i podla ze ja w noedziele juz poniedzialku sie nie moge doczekac takze ten...