Przykro mi
reklama
No weeeez. Kurde, przykro mi bardzo. Poje.bane to życie .Hej Dziewczynki u nas już piękny sen się skończył . Pierwsze prenatalne i wiadomość serduszko nie bije wczoraj miałam zabieg . Ściskam mocno
Przytulam mocno
No niestety mamy jeszcze mrozaki ale to mózg musi mi odparować . Jak tam Kajtuś ! Pewnie klepie jak najęty jak mam zrobić żeby mieć aplikacje zmieniłam tel i niby się zalogowałam ale muszę przez przeglądarkę wchodzić w forumNo weeeez. Kurde, przykro mi bardzo. Poje.bane to życie .
Przytulam mocno
No pewnie, musisz dojsc do siebie. Dla mnie to taka mała/duża żałoba, która trzeba przetrwaćNo niestety mamy jeszcze mrozaki ale to mózg musi mi odparować . Jak tam Kajtuś ! Pewnie klepie jak najęty jak mam zrobić żeby mieć aplikacje zmieniłam tel i niby się zalogowałam ale muszę przez przeglądarkę wchodzić w forum
To ile masz jeszcze sniezynek?
Kajtek taaak, gaduła z niego że szok. Ale jeszcze jest dużo słów których nie można zrozumieć bo mówi niewyraźnie i po swojemu.
A Werka jak tam? Poka ją
Ja też nie mam aplikacji
nieagatka
Fanka BB :)
bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz… Trzymaj sie Kochana masz dla kogoHej Dziewczynki u nas już piękny sen się skończył . Pierwsze prenatalne i wiadomość serduszko nie bije wczoraj miałam zabieg . Ściskam mocno
nieagatka
po prostu zainstaluj apke i dodaj uzytkownika i haslo. Ja od lat uzywaln tylko apki, mega wygodne.No niestety mamy jeszcze mrozaki ale to mózg musi mi odparować . Jak tam Kajtuś ! Pewnie klepie jak najęty jak mam zrobić żeby mieć aplikacje zmieniłam tel i niby się zalogowałam ale muszę przez przeglądarkę wchodzić w forum
Właśnie nie mogę znaleźć nigdzie tej aplikacji do ściągnięciapo prostu zainstaluj apke i dodaj uzytkownika i haslo. Ja od lat uzywaln tylko apki, mega wygodne.
bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz… Trzymaj sie Kochana masz dla kogo
nieagatka
Zielona ilonka nazywa sie ForumBabyBoomWłaśnie nie mogę znaleźć nigdzie tej aplikacji do ściągnięcia
reklama
Orchidea33
Hej dziewczyny pewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro teraz wrocilismy po rodzenstwo i dzis okazalo sie, ze mamy serduszko termin mamy na 26.07.25