reklama
Ja mam zwykle a materac skladany dokupilam na allegro i jest okDziewczyny A polecacie jakieś łóżeczko turystyczne ???? Za jakiś czas jedziemy ba domek i się rozglądam, ale większość ma według mnie słabe materace do spania dla takiego malucha
A jaki materac? Możesz zalinkować?Ja mam zwykle a materac skladany dokupilam na allegro i jest ok
Zobacze czy odnajde bo to juz jakis czas temu bylo.A jaki materac? Możesz zalinkować?
A jaki materac? Możesz zalinkować?
nieagatka
Fanka BB :)
materac zeby byl dobry to nie moze byc skladany, a do lozeczka turystyxznego to rqczej tylko takie sie dokupuje. Ale jak dziecko pospi na takim tydz cyz nawet dwa to krzywda mu sie nie stanieDziewczyny A polecacie jakieś łóżeczko turystyczne ???? Za jakiś czas jedziemy ba domek i się rozglądam, ale większość ma według mnie słabe materace do spania dla takiego malucha
Na tydzień jedziemy. Władze to dodatkowo w kokon i powinno być ok.materac zeby byl dobry to nie moze byc skladany, a do lozeczka turystyxznego to rqczej tylko takie sie dokupuje. Ale jak dziecko pospi na takim tydz cyz nawet dwa to krzywda mu sie nie stanie
Przy takim maluchy wyjazd na wakacje to jest pakowania gratów multum. Chyba busa trzeba brać.
Muszę jakieś listy porobić, a sobie to chyba tylko stringi spakuje mniej miejsca zajmują .
Po nocy wyszły u nas potówki na zgieciu pod kapłanami czym smarowałyście ?
Macie jakieś dobre sposoby by komary nie zjadły malucha Na wyjeździe?
nieagatka
ja bylam z dwumiesieczniakiem na kempingu. Wyzwanie, ale spoko.Na tydzień jedziemy. Władze to dodatkowo w kokon i powinno być ok.
Przy takim maluchy wyjazd na wakacje to jest pakowania gratów multum. Chyba busa trzeba brać.
Muszę jakieś listy porobić, a sobie to chyba tylko stringi spakuje mniej miejsca zajmują .
Po nocy wyszły u nas potówki na zgieciu pod kapłanami czym smarowałyście ?
Macie jakieś dobre sposoby by komary nie zjadły malucha Na wyjeździe?
Na potowki sudocrem.
Na komary nic nie mozna. Tylko moskitiera.
To może starego cukrem nasmaruje ,żeby na niego się rzuciłyja bylam z dwumiesieczniakiem na kempingu. Wyzwanie, ale spoko.
Na potowki sudocrem.
Na komary nic nie mozna. Tylko moskitiera.
reklama
Artemida90
może będzie takim osobnikiem jak nasz Wiktor, tego to nic nie tyka. Jeszcze nie widziałam go pogryzionegoTo może starego cukrem nasmaruje ,żeby na niego się rzuciły